Γιάννενα: Και το κατάστημα της ΔΕΗ στα Γιάννενα με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας

Σε πέντε ακόμη καταστήματα της ΔΕΗ εφαρμόζεται από τη Δευτέρα το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, από 7:30 π.μ. – 8 μ.μ.. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των καταστημάτων που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο ανέρχεται πλέον σε 38 και το ποσοστό κάλυψης επί του συνόλου των ενεργών πελατών αγγίζει το 70%.

Μεταξύ των 38 καταστημάτων, είναι και αυτό των Ιωαννίνων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση εντός του διευρυμένου ωραρίου οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν με ευκολία και ασφάλεια, χωρίς αναμονή για οποιοδήποτε εμπορικό θέμα, όπως αλλαγή ονόματος στο λογαριασμό (υπογραφή νέου συμβολαίου), διευκρινίσεις για το λογαριασμό τους, αλλαγή τιμολογίου.

Σημειώνεται πως οι πληρωμές στα συγκεκριμένα καταστήματα από τις 14:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ. γίνονται μόνο με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες και όχι με μετρητά. 

Παράλληλα, στα συγκεκριμένα Καταστήματα, οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετούνται και με ηλεκτρονικό ραντεβού από τις 8:00 π.μ. έως τις 19:30 μ.μ.

Η υπηρεσία του ηλεκτρονικού ραντεβού είναι διαθέσιμη μέσω της σελίδας της ΔΕΗ https://appointment.dei.gr συνολικά για 75 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

proinoslogos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Και το κατάστημα της ΔΕΗ στα Γιάννενα με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6969659645350432944
item