Έλενα Χριστοπούλου – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δες πώς πέρασαν το απόγευμά τους εν μέσω καραντίνας Έλενα Χριστοπούλου – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δες πώς πέρασαν το απόγευμά τους εν μέσω καραντίνας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλενα Χριστοπούλου – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δες πώς πέρασαν το απόγευμά τους εν μέσω καραντίνας

Οι Κυριακές είναι για ξεκούραση και συζητήσεις, είτε τηλεφωνικές είτε δια ζώσης, με αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό σκέφτηκαν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστόπούλου και έτσι κανόνισαν μία κυριακάτικη συνάντηση μόνο για κορίτσια.

Οι δύο γυναίκες πέρα από το γεγονός ότι συνεργάζονται επαγγελματικά, είναι και πολύ καλές φίλες, συνεπώς δεν διστάζουν να μοιραστούν μεταξύ τους σκέψεις και προβληματισμούς που τις απασχολούν. 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέτος κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα της, αφού παρουσιάζει τη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha “Pop up“. Η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει με κάθε τρόπο.

Το απόγευμα της Κυριακής, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επισκέφτηκε την Έλενα Χριστοπούλου στο σπίτι της, προκειμένου να πιουν ένα κρασί και να χαλαρώσουν, πριν από την έναρξη της νέας εβδομάδας. 

Την αποκάλυψη έκανε η γνωστή μάνατζερ μοντέλων μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Δες τη φωτογραφία:

epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Χριστοπούλου – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δες πώς πέρασαν το απόγευμά τους εν μέσω καραντίνας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4620703151521018916
Σχόλια
item