Εξώδικο Σπίρτζη – Ραγκούση στους Ειδικούς Φρουρούς Κρήτης

Εξώδικο στους Ειδικούς Φρουρούς Κρήτης έστειλαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης και Χρήστος Σπίρτζης.

Οι δύο βουλευτές διαμαρτύρονται για το περιεχόμενο ανακοίνωσης της Ενωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης σημειώνοντας ότι έχει συκοφαντικό και προσβλητικό χαρακτήρα, καθώς αναφέρει: «Κύριε Τσίπρα, κύριε Σπιρτζή, κύριε Ραγκούση είμαστε σίγουροι πως θα «φουσκώνετε» από υπερηφάνεια από αυτό που καταφέρανε τα «παιδιά» σας στην Ν. Σμύρνη. 

Όσο ήσασταν στις κυβερνητικές σας καρέκλες τα «παιδιά» σας ήταν σούζα. Τώρα θέλετε αίμα και δώσατε «εντολή». Παίζετε με τις ζωές μας, καλύβετε αναρχικούς, υποστηρίζετε τρομοκράτες-δολοφόνους και δεν λογοδοτείτε σε κανέναν. 

Αν δεν είναι κόπος για εσάς περάστε από την μητέρα του συναδέλφου πού ήταν στην άσφαλτο σαν ζώο να τις δώσετε κουράγιο. Αν είστε άνθρωποι.»

Τι αναφέρει το εξώδικο Σπίρτζη - Ραγκούση

Οι Βουλευτές καλούν τους εκπροσώπους της εν λόγω Ένωσης Ειδικών Φρουρών, εντός 5 ημερών να δημοσιεύσουν νέο ενυπόγραφο Δελτίο Τύπου με το ακόλουθο περιεχόμενο:

«Ανακαλούμε πλήρως, ρητώς και ευθέως όλους ανεξαιρέτως τους ισχυρισμούς μας, οι οποίοι περιέχονται στο από 11.03.2021 Δελτίο Τύπου της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης. Οι εν λόγω ισχυρισμοί μας ήταν καθ’ ολοκληρίαν ψευδείς και προσβλητικοί της τιμής και της υπόληψης των κ.κ. Α. Τσίπρα, Χρ. Σπίρτζη και Ι. Ραγκούση.

Προέβημεν στην προβολή των εν λόγω ισχυρισμών μας, καίτοι γνωρίζαμε την αναλήθεια τους και την βλαπτικότητά τους για την τιμή και την υπόληψή των προσώπων, στα οποία αναφέρονται, με σκοπό να εξυπηρετήσουμε πολιτικές σκοπιμότητες. 

Ζητούμε ευθέως συγνώμη για την εν λόγω προσβολή της τιμής και της υπόληψης των προσώπων, στα οποία αναφερθήκαμε και διαβεβαιώνουμε ότι στο μέλλον θα απόσχουμε από ανάλογες ενέργειες.».

Σε διαφορετική περίπτωση, οι θιγόμενοι Βουλευτές δηλώνουν πως θα προσφύγουν εναντίον των συκοφαντών τους, τόσο δικαστικώς, όσο και ενώπιον των αρμόδιων πειθαρχικών οργάνων, προς πλήρη αποκατάσταση της τιμής και υπόληψής τους.


epirusblog.gr
5 of 5
Εξώδικο Σπίρτζη – Ραγκούση στους Ειδικούς Φρουρούς Κρήτης
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4188356885163977153
item