Πρέβεζα: Αξιόλογες δράσεις στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πρέβεζας

Παρότι διανύουμε περίοδο καραντίνας το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πρέβεζας συνεχίζει να αναπτύσσει αξιόλογες δράσεις που στόχο έχουν να αναδείξουν τις δεξιότητες των μαθητών και παράλληλα να ομορφύνουν τον χώρο του σχολείου και όλη την πόλη.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πρέβεζας Γιώργο Κοτζαμουράτογλου στο πλαίσιο του προγράμματος “Μια νέα αρχή στα ΕΠΑΛ-Σχέδια Δράσης” πραγματοποιούνται για τρίτη χρονιά καινοτόμες δράσεις που αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο εκπαιδευτικό χαρακτήρα του σχολείου.

"Φέτος θα ομορφύνουμε διάφορες γωνιές του σχολείου μας ξεκινώντας από το ψηφιδωτό στη βρύση" αναφέρει ο κ. Κοτζαμουράτογλου, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μια δράση με μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για εκπαιδευτικούς όσο και για μαθητές.

Να θυμίσουμε εξάλλου ότι πέρσι στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος και με την συμβολή του εικαστικού Κώστα Πιέτα κατασκευάστηκε ένας εικαστικός-οικολογικός φορτιστής από μέταλλο το οποίο θα τοποθετηθεί σε κάποιο κεντρικό σημείο της πόλης και θα μπορεί να χρησιμεύει ως φορτιστής μικρών ηλεκτρονικών συσκευών (τάμπλετ , κινητών κλπ).




















Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας






epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Αξιόλογες δράσεις στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4325975025242471300
item