Κάτια Ταραμπάνκο – Κωνσταντίνος Χωρινός: Δεν φαντάζεσαι πώς το ζευγάρι πέρασε το βράδυ του Κάτια Ταραμπάνκο – Κωνσταντίνος Χωρινός: Δεν φαντάζεσαι πώς το ζευγάρι πέρασε το βράδυ του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κάτια Ταραμπάνκο – Κωνσταντίνος Χωρινός: Δεν φαντάζεσαι πώς το ζευγάρι πέρασε το βράδυ του

Η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο έχει προσαρμοστεί και πάλι στους γνώριμους ρυθμούς της ζωής της και απολαμβάνει την καθημερινότητα μαζί με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Χωρινό

Το ζευγάρι μπορεί να μετρά μερικούς μήνες κοινής πορείας, όμως είναι full in love και ήδη μένει κάτω από την ίδια στέγη.

Η Κάτια Ταραμπάνκο προσπαθεί να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, αφού θέλει να προστατέψει τη σχέση της από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, υπάρχουν και οι φορές που το όμορφο μοντέλο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram στιγμιότυπα, στα οποία φαίνεται και ο αγαπημένος της.

Έτσι, πριν από μερικές ώρες, η Κάτια Ταραμπάνκο δημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο, δείχνοντάς μας πώς περνά το βράδυ της μαζί με τον σύντροφό της. 

Όπως θα δεις, χθες το ζευγάρι πέρασε το βράδυ του, παίζοντας παιχνίδια στον υπολογιστή στο game room που διαθέτει το σπίτι τους.

Δες το βίντεο:

epirusblog.gr
5 of 5
Κάτια Ταραμπάνκο – Κωνσταντίνος Χωρινός: Δεν φαντάζεσαι πώς το ζευγάρι πέρασε το βράδυ του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 564789598926224807
Σχόλια
item