Αμαλία Κωστοπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία με το αγόρι της και την… έσβησε λίγο αργότερα Αμαλία Κωστοπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία με το αγόρι της και την… έσβησε λίγο αργότερα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αμαλία Κωστοπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία με το αγόρι της και την… έσβησε λίγο αργότερα

Η Αμαλία Κωστοπούλου απείχε από τα social media για περίπου δύο μήνες και επέστρεψε ξανά στο Instagram… με νέο όνομα. 

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου πλέον λέγεται “Not real Amalia”, ενώ εχθές το βράδυ αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, τους τελευταίους δύο μήνες.

Η όμορφη Αμαλία έκανε ένα “ξεκαθάρισμα” δείχνοντας μας υπέροχα ενσταντανέ από τη ζωή της στην Αμερική, όπου μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε πόζαρε αγκαλιά με τον σύντροφό της, με φόντο το ηλιοβασίλεμα! Η εν λόγω βέβαια φωτογραφία κατέβηκε μετά από λίγες ώρες…

Όπως σου είχαμε γράψει πριν μερικούς μήνες, η Αμαλία Κωστοπούλου διανύει και μια όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, αφού είναι ερωτευμένη.

Η ίδια έχει δεν θέλει να μιλάει δημόσια γι’ αυτό το κομμάτι της ζωής της και αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε δει τον σύντροφό της ελάχιστες φορές μέσα από τα InstaStories της.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αμαλία Κωστοπούλου:

 

epirusblog.gr
5 of 5
Αμαλία Κωστοπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία με το αγόρι της και την… έσβησε λίγο αργότερα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1985191873764609769
Σχόλια
item