Πρέβεζα: Την παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου ζητά από το δήμαρχο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζα: Την παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου ζητά από το δήμαρχο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Την παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου ζητά από το δήμαρχο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Την παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση ενός σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου ζήτησε από το δήμαρχο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο.

Σε σχετικό δελτίο τύπου η Ένωση αναφέρει: 

Την Τετάρτη, 24/03/2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσής μας, με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟ Νικόλαο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με κυρίαρχο θέμα συζήτησης την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες της Πρέβεζας καθώς και των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Πρέβεζας. 

Και από τις δύο πλευρές διατυπώθηκαν απόψεις για την βελτίωση των παρεχόμενων αστυνομικών υπηρεσιών.

Ως προς τον σκοπό αυτό διατυπώθηκε από μέρους μας, ένα πάγιο αίτημα μας, αυτό της παραχώρησης οικοπέδου για την ανέγερση ενός σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου. 

Από την πλευρά του ο κ. Δήμαρχος αντιμετώπισε θετικά την πρόταση αυτή αναδεικνύοντας τα οφέλη για τους πολίτες και συζητήθηκαν οι παράμετροι και οι βάσεις που πρέπει να μπουν για να υλοποιηθεί.

Εμείς θα θέλαμε να ευχαριστούμε τον κ. Δήμαρχο για την άψογη συνεργασία που έχουμε από τις πρώτες μέρες της θητείας του αφού ο στόχος μας είναι κοινός, η ασφάλεια των πολιτών.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Την παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου ζητά από το δήμαρχο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4515739154687400972
Σχόλια
item