Άρτα: Διαδικτυακό σεμινάριο πρώτων βοηθειών την προσεχή Κυριακή από Δήμο Αρταίων Άρτα: Διαδικτυακό σεμινάριο πρώτων βοηθειών την προσεχή Κυριακή από Δήμο Αρταίων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Διαδικτυακό σεμινάριο πρώτων βοηθειών την προσεχή Κυριακή από Δήμο Αρταίων

Διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών με τίτλο «Η γνώση σώζει ζωές» διοργανώνει την προσεχή Κυριακή ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, και τους διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων ΕΔΟΚ.

Οι συμμετέχοντες στη δράση, θα εκπαιδευτούν στις βασικές πρώτες βοήθειες και στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), λαμβάνοντας σχετική βεβαίωση παρακολούθησης. το σεμινάριο θα ξεκινήσει 11 το πρωί και θα διαρκέσει έως 1:30 το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το διαδικτυακό σεμινάριο απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 26813 62107 & 26810 22191 ή στο e-mail: komilagiou@arta.gr.

Αποστέλλοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο παραπάνω e-mail καταχωρείστε αυτόματα ως συμμετέχων και θα ενημερωθείτε σχετικά με το σύνδεσμο (link) για την online παρακολούθηση του σεμιναρίου και αναλυτικές οδηγίες για τη σύνδεση.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Διαδικτυακό σεμινάριο πρώτων βοηθειών την προσεχή Κυριακή από Δήμο Αρταίων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4772683703524752692
Σχόλια
item