Πρέβεζα: Μεθυσμένος τράκαρε αυτοκίνητο και εγκατέλειψε τον τραυματία οδηγό του Πρέβεζα: Μεθυσμένος τράκαρε αυτοκίνητο και εγκατέλειψε τον τραυματία οδηγό του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Μεθυσμένος τράκαρε αυτοκίνητο και εγκατέλειψε τον τραυματία οδηγό του

Στην περιοχή της Πρέβεζας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας, ημεδαπός, κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος. 

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων, ο κατηγορούμενος οδηγώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, που οδηγούσε επίσης ημεδαπός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του δεύτερου οχήματος. 

Στην συνέχεια ο κατηγορούμενος εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος ενώ εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Μεθυσμένος τράκαρε αυτοκίνητο και εγκατέλειψε τον τραυματία οδηγό του
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6538435239037435997
Σχόλια
item