Αθηνά Οικονομάκου: Η ολόσωμη φωτογραφία στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και η κρίσιμη ερώτηση στους followers της Αθηνά Οικονομάκου: Η ολόσωμη φωτογραφία στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και η κρίσιμη ερώτηση στους followers της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Η ολόσωμη φωτογραφία στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και η κρίσιμη ερώτηση στους followers της

Η Αθηνά Οικονομάκου ζει την απόλυτη ευτυχία, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά του με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Η οικογένεια του ζευγαριού αναμένεται να μεγαλώσει και οι δυο τους δεν μπορούν να κρύψουν την ανυπομονησία τους!

Η γνωστή ηθοποιός διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως ακόμα δεν έχει αποκαλύψει δημόσια το φύλο του μωρού που κυοφορεί. 

Όπως κράτησε επτασφράγιστο μυστικό την είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης έτσι κρατάει και  το φύλο του μωρού, μιας και πρόκειται για κάτι πολύ προσωπικό.

Πριν από λίγη ώρα, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram δύο στιγμιότυπα, στα οποία μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της. “Εγώ και η μπαλίτσα μου”, έγραψε χιουμοριστικά η ηθοποιός.

Παράλληλα, ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους της να μαντέψουν ποιο είναι το φύλο του μωρού της, αγόρι ή κορίτσι; Οι περισσότερες απαντήσεις των followers της είναι κορίτσι!

epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Η ολόσωμη φωτογραφία στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και η κρίσιμη ερώτηση στους followers της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6959125629801117408
Σχόλια
item