Μυστήριο με τον θάνατο 65χρονης μετά το εμβόλιο στο Ίλιον: Αναμονή για τη νεκροψία – νεκροτομή Μυστήριο με τον θάνατο 65χρονης μετά το εμβόλιο στο Ίλιον: Αναμονή για τη νεκροψία – νεκροτομή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μυστήριο με τον θάνατο 65χρονης μετά το εμβόλιο στο Ίλιον: Αναμονή για τη νεκροψία – νεκροτομή

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος 65χρονης μόλις μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον.

Όπως επεσήμανε το Mega σε σχετικό του ρεπορτάζ το πρωί της Τετάρτης (31/3) η εν λόγω γυναίκα, είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το που οφείλεται ο ξαφνικός της θάνατος. 

Η άτυχη 65χρονη κατά τις ίδιες πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα και συγκεκριμένα έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη και στεφανιαία νόσο.

Η γυναίκα μετά τον εμβολιασμό της όπως προβλέπεται παρέμεινε στο κέντρο για 20 λεπτά. Στη συνέχεια βγήκε από το κέντρο υγείας φέρεται να έχασε τις αισθήσεις της σε διπλανό πάρκο. Περαστικοί ειδοποίησαν για βοήθεια και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η γυναίκα δεν επανήλθε.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, ο ΕΟΦ όπως επίσης και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ενώ εκφράζονται ερωτηματικά για το κατά πόσο μετά από τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί το εμβόλιο να αποτελέσει αιτία θανάτου.

Η εντολή που έχει δοθεί είναι να διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή στην άτυχη γυναίκα για να ανακαλυφθούν τα πραγματικά αίτια του θανάτου της.

epirusblog.gr
5 of 5
Μυστήριο με τον θάνατο 65χρονης μετά το εμβόλιο στο Ίλιον: Αναμονή για τη νεκροψία – νεκροτομή
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3611446724059232812
Σχόλια
item