Μήπως στη δουλειά δεν σε συμπαθούν ιδιαίτερα; - 6+1 τρόποι για να το αλλάξεις Μήπως στη δουλειά δεν σε συμπαθούν ιδιαίτερα; - 6+1 τρόποι για να το αλλάξεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μήπως στη δουλειά δεν σε συμπαθούν ιδιαίτερα; - 6+1 τρόποι για να το αλλάξεις

Θέλεις να μην γυρνάς την πλάτη σου και να σε κοροϊδεύουν; Θέλεις όταν όλοι από το γραφείο βγαίνουν για ποτό να είσαι καλεσμένος; Θέλεις εν πάσει περιπτώσει ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον; Τότε τσέκαρε τα παρακάτω.

Μην 

"καρφώνεις" τους συναδέλφους σου με οποιονδήποτε τρόπο. Αν κάποιος αργήσει μην ρωτήσεις ύπουλα "πού είναι ο Τάκης;". Τσιμουδιά.

Μην 

υποτιμάς την εργασία των άλλων και μην φέρεσαι λες και έχεις ανακαλύψει τον τροχό. "Αν δεν ήμουν εγώ..."

Μην 

αδιαφορείς για τις λύσεις που προτείνουν οι συνάδελφοί σου, ούτε να αγνοείς τα προβλήματα ή παράπονα που έχουν από σένα, ειδικά αν τους εμποδίζεις στην δουλειά τους.

Μην 

ξεσπάς στους άλλους. Μην τσιρίζεις, μη φωνάζεις, μην κάνεις σαματά για να δείξεις πως έχεις δίκιο ή πως δουλεύεις περισσότερο από τους άλλους. 

Μην 

ευνοείς με λόγια στους ανωτέρους σου κάποιους συναδέλφους και χαντακώνεις τους άλλους. Θα ήθελες να το κάνουν σε σένα;

Mην είσαι ξερόλας. Όλοι μισούν τους ξερόλες.

Εάν

ένας συνάδελφος έκανε ένα λάθος, μην είσαι ο έξυπνος που θα το υποδείξει μπροστά σε όλους, ειδικά αν δεν εμποδίζει το δικό σου κομμάτι δουλειάς! Πες του το προσωπικά. Είναι όμως άλλο να είσαι το "καρφί" του γραφείου και άλλο να βλέπεις μια αδικία και να μην μιλάς. 

epirusblog.gr
5 of 5
Μήπως στη δουλειά δεν σε συμπαθούν ιδιαίτερα; - 6+1 τρόποι για να το αλλάξεις
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5225778637519611810
Σχόλια
item