Γιώργος Αρσενάκος: 5 “ιδιαίτερα” πράγματα που δεν ξέρεις για τον Mr Panik, κριτή του House of Fame

O Γιώργος Αρσενάκος είναι το πρόσωπο που τα τελευταία χρόνια δημιούργησε πολλά αστέρια στο χώρο του τραγουδιού μέσα από την Panik! 

Δυναμικός αλλά και χαμηλών τόνων στην προσωπική του ζωή, αποφάσισε φέτος να εκτεθεί και ο ίδιος στα φώτα της δημοσιότητας, μέσα από κάτι που ξέρει να κάνει καλά και το κάνει πολλά χρόνια… 

Μέσα από τη θέση του κριτή στο House of Fame, που βλέπουμε live, κάθε Παρασκευή μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Πριν 10 χρόνια ο Γιώργος Αρσενάκος, ίδρυσε μαζί με τον Πάρη Κασιδόκωστα την δισκογραφική εταιρεία Panik,η οποία πλέον έχει καταφέρει να έχει κάτω από τις “φτερούγες” της τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. 

Εκτός από το επαγγελματικό τους βήμα, τους συνδέει και βαθιά φιλία, όπως και με την αδερφή του, Εριέττα Κούρκουλου. 

  • Η πορεία του ξεκίνησε με σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μετά πέρασε από μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες και με σταθερά βήματα, πολλή σκέψη, αγάπη για τη δουλειά του, απέκτησε μεγάλη εμπειρία πάνω στο αντικείμενό του. 

  • O Γιώργος δεν αποχωρίζεται ποτέ ένα custom made δαχτυλίδι που θεωρεί ότι είναι το γούρι του και είναι εμπνευσμένο από το λογότυπο της εταιρείας. 
  • Αγαπάει τα μαύρα ρούχα και σπάνια  θα τον δεις με άλλο χρώμα ρούχων όπως εδώ…

  • Είναι αυστηρός αλλά στηρίζει όσου λίγοι τους συνεργάτες του και όλοι μαζί αποτελούν μια δεμένη οικογένεια που δουλεύει αρμονικά 
  • Δεν πίνει ποτέ καφέ και είναι…κριός στο ζώδιο

Στο House of Fame έκανε εύστοχα σχόλια στους διαγωνιζόμενους, εντοπίζοντας αμέσως τα δυνατά και τα αδύνατά τους σημεία, αλλά και δίνοντάς τους συμβουλές, όντας ο πλέον κατάλληλος talent hunter και manager. 

 

epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Αρσενάκος: 5 “ιδιαίτερα” πράγματα που δεν ξέρεις για τον Mr Panik, κριτή του House of Fame
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7408249947070677930
item