Κωνσταντίνος Καζάκος: Η πρώτη φωτογραφία με την 23χρονη σύντροφό του, Βασιλική Κωνσταντίνος Καζάκος: Η πρώτη φωτογραφία με την 23χρονη σύντροφό του, Βασιλική | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνος Καζάκος: Η πρώτη φωτογραφία με την 23χρονη σύντροφό του, Βασιλική

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική του ζωή και μετά το διαζύγιο του με την Ιωάννα Μαρτζούκου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της νεαρής χορεύτριας Βασιλικής Μακρή.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Πάμε Δανάη, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί στη νέα του σχέση: “Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος”.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Καζάκος δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με την 23χρονη σύντροφό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Ο ηθοποιός ποζάρει σε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, ενώ πίσω του βλέπουμε ημίγυμνη την όμορφη Βασιλική Μακρή.

Η 23χρονη χορεύτρια Βασιλική Μακρή είναι το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά και φαίνεται ότι δεν λείπει από δίπλα του, ούτε στιγμή. Κυκλοφορούν μαζί στην Κυψέλη, αφού τα σπίτια τους βρίσκονται αρκετά κοντά. 

Η επικοινωνία τους είναι πολύ καλή και η διαφορά ηλικίας δεν είναι κάτι που τους προβληματίζει ιδιαίτερα. Τα κοινά που έχουν είναι σίγουρα πολλά, καθώς και οι δύο προέρχονται από τον καλλιτεχνικό χώρο.

epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνος Καζάκος: Η πρώτη φωτογραφία με την 23χρονη σύντροφό του, Βασιλική
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6409394668197679319
Σχόλια
item