Γιάννενα: Σύλληψη 21χρονου για κορωνο-πάρτι με επτά συμμετέχοντες Γιάννενα: Σύλληψη 21χρονου για κορωνο-πάρτι με επτά συμμετέχοντες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Σύλληψη 21χρονου για κορωνο-πάρτι με επτά συμμετέχοντες

Στη σύλληψη ενός 21χρονου, ο οποίος οργάνωσε ένα μικρό πάρτι με φίλους του σε σπίτι στο κέντρο των Ιωαννίνων, προχώρησαν αστυνομικοί το βράδυ του Σαββάτου.

Στον 21χρονο επιβλήθηκε επιπρόσθετα πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ από 900 ευρώ πρόστιμα επιβλήθηκαν στους υπόλοιπους επτά συμμετέχοντες για μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων, μη χρήση μάσκας και παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Συνολικά το Σάββατο βεβαιώθηκαν 89 παραβάσεις από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

67 για περιορισμό μετακίνησης, εκ των οποίων 36 στην περιφερειακή ενότητα Ιωαννίνων, έντεκα στην Π.Ε. Άρτας και από δέκα στις Π.Ε. Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, και 14 για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων δέκα στην Π.Ε. Ιωαννίνων, τρεις στην Π.Ε. Θεσπρωτίας και μία στην Π.Ε. Άρτας. Σε όλες τις περιπτώσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.

Πηγή: agon.grepirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σύλληψη 21χρονου για κορωνο-πάρτι με επτά συμμετέχοντες
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5745067391031490726
Σχόλια
item