Οι 2+1 κινήσεις για να αλλάξετε τη ζωή σας μέσα σε 10 μήνες Οι 2+1 κινήσεις για να αλλάξετε τη ζωή σας μέσα σε 10 μήνες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι 2+1 κινήσεις για να αλλάξετε τη ζωή σας μέσα σε 10 μήνες

Αδιαμφισβήτητα, η πίεση και το άγχος που έχουμε το τελευταίο διάστημα λόγω της κατάστασης που επικρατεί, μπορούν να μας κάνουν να αισθανθούμε απογοήτευση. Έτσι, αναζητούμε τρόπους προκειμένου να αλλάξουμε όσο αυτό είναι εφικτό την καθημερινότητά μας.

Μέσα σε 10 μήνες και υιοθετώντας κάποιες συνήθειες, μπορείς να δεις μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου και κυριολεκτικά να μεταμορφωθείς παίρνοντας πιο εύκολα ακόμη και σοβαρές αποφάσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα νιώθεις πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου.

Δες τρεις κινήσεις για να προχωρήσεις σε μια μεγάλη αλλαγή:

1. Γράψε σε ένα χαρτί 5 στόχους σου και θεώρησε δεδομένο ότι πρέπει να φέρνεις εις πέρας δύο κάθε δίμηνο. Επικεντρώσου σε αυτούς και θα δεις ότι το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Θα πρέπει βέβαια να γίνεις αυστηρός με τον εαυτό σου και να μην συγχωρέσεις αναβολές.

2. Ξεκίνα ένα καινούριο χόμπι. Μπορεί να είναι ακόμη και κάτι που δε χρειάζεται να βγεις έξω από το σπίτι όπως διαδικτυακά μαθήματα ενός μουσικού οργάνου για παράδειγμα.

3. Ξεκίνησε να ασκείσαι έστω και λίγο κάθε μέρα. Η ευεξία που θα νιώθεις και η αλλαγή που θα δεις στο σώμα σου μετά από δέκα μήνες θα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τονωτικά για την καθημερινότητά σου και την ψυχολογία σου.

epirusblog.gr
5 of 5
Οι 2+1 κινήσεις για να αλλάξετε τη ζωή σας μέσα σε 10 μήνες
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3015869772661793552
Σχόλια
item