Άρτα: Πρόκριση του μουσικού σχολείου Άρτας στην 2η φάση του διαγωνισμού "HACK THE MAP: Η ΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ"

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας, συμμετέχει στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό δημιουργίας ψηφιακών έργων: «Hack the Map: Η Χάρτα του Ρήγα Βελεστινλή»...

Πρόκειται για έναν πολυμεσικό διαγωνισμό, ο οποίος διοργανώνεται από το «Ίδρυμα Ωνάση» και την «Ωνάσειο Βιβλιοθήκη», με αφορμή τα 200 ΧΡΟΝΙΑ από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης και σημείο αναφοράς τον διάσημο και σπάνιο χάρτη, που συνέταξε ο Ρήγας με στόχο την πνευματική αφύπνιση των Ελλήνων.
  
Οι μαθήτριες Χρυσαυγή Γεωργίου, Βιργινία Δουδέση, Βασιλική Κάλλου (Α’ Λυκείου), Κατερίνα Ζήση, Δέσποινα Σκούρα (Β’ Λυκείου) και  οι μαθητές Δημολένης Άγγελος, Γιάννης Λάμπρου (Α’ Λυκείου), Μάριος Δημητρίου, Νίκος Καράτσαλος  και Ορέστης Σιαπάτης (Β’ Λυκείου), συνεργάστηκαν με τον καθηγητή Κοντραμπάσου, Παύλο Κοσμίδη και την καθηγήτρια Πιάνου, Θεοδοσία Χαβέλα, και κατέθεσαν πρόταση συμμετοχής στην κατηγορία «Ψηφιακή Αφήγηση- Digital Storytelling».

Η πρωτότυπη ιδέα της ομάδας, που εκφράζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Μουσικού Σχολείου, κέρδισε τη θετική αξιολόγηση της αρμόδιας Επιτροπής του Διαγωνισμού και προκρίνεται στη δεύτερη φάση.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Πρόκριση του μουσικού σχολείου Άρτας στην 2η φάση του διαγωνισμού "HACK THE MAP: Η ΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ"
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4083644758200312351
item