Χριστίνα Μπόμπα: Οι αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος "Μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων..." Χριστίνα Μπόμπα: Οι αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος "Μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων..." | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Οι αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος "Μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων..."

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βιώνουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς σε λιγότερο από τρεις μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τις δίδυμες κόρες τους.

Η Μπόμπα διανύει ήδη τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, παραμένει στο σπίτι μετά από τα προβλήματα που αντιμετώπισε πριν από λίγες μέρες που την υποχρέωσαν να νοσηλευτεί.

Ταυτόχρονα, παραμένει ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του ακολούθους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της ενώ απαντά και σε ερωτήσεις τους.

Σε ένα από τα πρόσφατα Q&A η ίδια δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει πως με τον Σάκη Τανιμανίδη προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί εδώ και 2-3 χρόνια.
Η μέρα που που έμαθαν ότι η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος

Η 32χρονη, μοιράστηκε στο instagram μια φωτογραφία της μαζί με τον Τανιμανίδη, από την ημέρα που μετά από συνεχείς απογοητεύσεις έμαθαν ότι η Χριστίνα ήταν έγκυος.

"Αυτή η φωτογραφία είναι από την ημέρα που μάθαμε τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μας μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων. Για πολλούς από εμάς ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο, να γίνουμε γονείς, δεν είναι εύκολος. Αλλά θέλει πίστη και να μην απογοητευόμαστε. Όταν έρθει τα ξεχνάς όλα και χαίρεσαι το πιο πολύτιμο δώρο. Στέλνουμε από καρδιάς τις ευχές μας σε όλους σας", έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.Για το πρόβλημα της υγείας της που την οδήγησε στο νοσοκομείο και το αν επηρέασαν τα παιδιά που κυοφορεί, απάντησε αναρτώντας μια φωτογραφία της από το νοσοκομείο:

"Ευτυχώς όλα καλά πια… Περάσαμε αρκετές δύσκολες μέρες με πάρα πολύ έντονους κολικούς πόνους, αλλά εδώ και περίπου δέκα μέρες είμαστε σπίτι πολύ καλύτερα! Ευτυχώς τα μωράκια δεν επηρεάστηκαν καθόλου!”.

μπομπα
epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα: Οι αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος "Μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων..."
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7537465439458042069
Σχόλια
item