Άρτα: υλλαλητήριο Στην Άρτα Την Παρασκευή 19 Μαρτίου

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΡΤΗ, ΣΤΙΣ 6.οομ.μ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛ. ΚΙΛΚΙΣ

Σε συνέχεια της κινητοποίησης – απάντησης στην κρατική βία και καταστολή, της 23 Φλεβάρη, (επισυνάπτεται φωτογραφία) το Εργατικό Κέντρο Άρτας, διοργανώνει Παναρτινό Συλλαλητήριο, την Παρασκευή 19 Μάρτη, (6.οο μ.μ. πλ.Κιλκίς), συμμετέχοντας στα πανελλαδικά συλλαλητήρια των σωματείων, ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων.


Με  συνθήματα «σπάμε τις αλυσίδες του φόβου και της εκμετάλλευσης», για την προστασία της υγείας μας και της ζωής μας», το Εργατικό Κέντρο Άρτας, διεκδικεί τα λαϊκά δικαιώματα, κόντρα στον αυταρχισμό και την καταστολή, καλώντας σε πανκινητοποίηση, για το συλλαλητήριο, με άξονα τα πανελλαδικά αιτήματα των συνδικαλιστικών οργανώσεων για:


- Επίταξη ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, του ιδιωτικού τομέα της Υγείας, χωρίς αποζημίωση.

- Μέτρα προστασίας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στα σχολεία και τα πανεπιστήμια.

-  Οργανωμένος έλεγχος σε εργασιακούς χώρους όπου απασχολούνται εκατοντάδες εργαζόμενοι. Οργανωμένος έλεγχος στα σούπερ μάρκετ.

- Στήριξη του εισοδήματος και των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Προστασία των ανέργων, ένταση του αγώνα ενάντια σε κυβέρνηση και επιχειρηματικούς ομίλους, που επιχειρούν να τσακίσουν μισθούς και συντάξεις, τα ασφαλιστικά, τα εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα.

- Καμία περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων των λαών με πρόσχημα τον κορονοϊό.


Να μπει τέρμα στην αστυνομοκρατία και την κρατική καταστολή.


Όλοι και Όλες στο παναρτινό συλλαλητήριο!

Παρασκευή 19 Μάρτη 6.οομ.μ. πλ. Κιλκίς. 


 (Το videoart , επιμελήθηκε ο Μιχάλης Αγγελίδης, με βάση τον Πίνακα του ζωγράφου Τάκη Βαρελά "Μαζι". τους ευχαριστούμε.)


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: υλλαλητήριο Στην Άρτα Την Παρασκευή 19 Μαρτίου
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4671456591973781127
item