Άρτα: 153 χιλ. για ασφαλτόστρωση εσωτερικού οδικού δικτύου ΤΚ Άνω Πέτρας Άρτα: 153 χιλ. για ασφαλτόστρωση εσωτερικού οδικού δικτύου ΤΚ Άνω Πέτρας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: 153 χιλ. για ασφαλτόστρωση εσωτερικού οδικού δικτύου ΤΚ Άνω Πέτρας

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 153.000 € για την ασφαλτόστρωση του εσωτερικού οδικού δικτύου της Τοπικής Κοινότητας Άνω Πέτρας. Αίτημα του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη προς το Υπουργείο Υποδομών για το οποίο επιμελήθηκε ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτρης Παπαδιάς τον οποίο και o Δήμος ευχαριστεί. 

Έργο πολύ σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι το οδικό δίκτυο του χωριού είναι σχεδόν όλο κατεστραμμένο. Για την θετική έκβαση του αιτήματος καταλυτική ήταν η υποστήριξη του από τον υφυπουργό Γιώργο Στύλιο.

«Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με την έλλειψη προσωπικού κυρίως στην Τεχνική μας Υπηρεσία και σε συνθήκες δύσκολες εν μέσω πανδημίας, συνεχίζουμε την προσπάθεια αναζητώντας τρόπους και πηγές χρηματοδότησης διεκδικώντας πιστώσεις για όλα τα χωριά μας», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: 153 χιλ. για ασφαλτόστρωση εσωτερικού οδικού δικτύου ΤΚ Άνω Πέτρας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 187678140618165688
Σχόλια
item