Ντρου Μπάριμορ: Συγκλονίζει με την αποκάλυψη ότι νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική στα 13 της “Ήμουν εκτός ελέγχου”

Η Ντρου Μπάριμορ φιλοξενήθηκε στο στο The Howard Stern Show και έδωσε λεπτομέρειες για την παιδική της ηλικία, συγκλονίζοντας το τηλεοπτικό κοινό.

Η 46χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε πως «πήγαινα σε νυχτερινά κλαμπ και όχι στο σχολείο, έκλεβα το αυτοκίνητο της μαμάς μου και γενικά ήμουν εκτός ελέγχου.

Οπότε, καταλαβαίνετε, μερικές φορές ήταν απλώς αστείο και μερικές φορές ήμουν τόσο θυμωμένη που έκανα μπαμ και μετά με πήγαιναν σε αυτό το “πράγμα”». 

Η Μπάριμορ εξήγησε πως το «πράγμα» ήταν μια «πλήρης ψυχιατρική πτέρυγα» όπου πέρασε 18 μήνες.

Η εξομολόγηση συνεχίστηκε με την ηθοποιό να δίνει λεπτομέρειες από τον εφιάλτη της. «Ήμουν σε ένα μέρος για ενάμιση χρόνο, που λεγόταν Van Nuys Psychiatric και εκεί δεν μπορούσες να κάνεις σαχλαμάρες. 

Αν έκανες, είτε σε έβαζαν στο θάλαμο με τα μαξιλάρια στους τοίχους, είτε σε έδεναν με λουριά. Ήταν ταυτόχρονα ένα ίδρυμα για παιδιά και ένα μέρος για ηλικιωμένους, οπότε είχε νεαρά κορίτσια αλλά έβλεπες και μια γυναίκα με πι να περνάει. Ήταν ξεκαρδιστικό».

 

Ντρου Μπάριμορ ρωτήθηκε και για τον λόγο που θεωρεί ότι την έστειλε εκεί η μητέρα της: «Νομίζω πως δημιούργησε ένα τέρας και δεν ήξερε τι να το κάνει. 

Ήταν η ύστατη λύση της, και πραγματικά ήμουν εκτός ελέγχου, και την συγχωρώ για την επιλογή της. Προφανώς ένιωσε ότι δεν είχε πουθενά να στραφεί. 

Είμαι σίγουρη ότι ένιωσε με πολλές ενοχές για πολλά χρόνια που δημιούργησε αυτό το τέρας, αλλά επίσης νιώθω ότι ένιωθε και πολύ πόνο που δεν της μιλούσα για πολύ καιρό. Πλέον τα έχουμε βρει. 

Έχουμε περάσει πολλά χρόνια προσπαθώντας να βγάλουμε άκρη. Δεν μπορώ να την κάνω να νιώθει άλλο απαίσια. Είμαι σίγουρη ότι έχει ήδη νιώσει άθλια που δεν της μιλούσε η κόρη της».

epirusblog.gr
5 of 5
Ντρου Μπάριμορ: Συγκλονίζει με την αποκάλυψη ότι νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική στα 13 της “Ήμουν εκτός ελέγχου”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5976000705841777255
item