Θυμάσαι πώς ήταν και τι έκανε η Βάσω Λασκαράκη πριν 12 χρόνια; (photos)

Έχει κάνει αρκετές αλλαγές στη ζωή και την εμφάνισή της από τότε…

Τη Βάσω Λασκαράκη τη λατρέψαμε τα τελευταία χρόνια μέσα από τον ρόλο της Λυδίας στην υπέροχη σειρά του ALPHA, «Το σόι» . Η Λυδία Χαμπέα, αν θυμάσαι, ήταν κόρη κρεοπώλη και προερχόταν από μία λαϊκή οικογένεια. 

Ο σύζυγός της, Σάββας, είχε μεγαλώσει σε μια αστική οικογένεια στην Κηφισιά, οπότε- όπως καταλαβαίνεις- οι διαφωνίες και οι διαφορετικές συνήθειες που είχαν τα δύο σόγια μάς χάριζαν απίστευτες στιγμές γέλιου.

Ακόμα και σήμερα, μετά από περίπου δύο χρόνια ολοκλήρωσης της σειράς, οι επαναλήψεις μάς κρατούν συντροφιά και μας κάνουν να γελάμε με την ψυχή μας. 

Δεν είμαστε εδώ, όμως, για να σου πούμε μόνο πόσο μάς άρεσε η σειρά αυτή και δη η Βάσω Λασκαράκη, αλλά για να σου θυμίσουμε πώς ήταν και τι έκανε πριν 12 χρόνια η ηθοποιός. Τι έχει αλλάξει, λοιπόν, από το 2009 μέχρι σήμερα για τη Βάσω;

Σε πάμε πολλά χρόνια πίσω, το ξέρουμε! Η Βάσω Λασκαράκη, λοιπόν, το 2009 πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Η πολυκατοικία», κρατώντας τον ρόλο της Λουκίας. Αυτός ήταν ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεόραση.

Και, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η ηθοποιός ήταν πολύ διαφορετική σε σχέση με σήμερα. Τόσο στην εμφάνισή της όσο και στη ζωή της.

Το λέμε αυτό, διότι τα τελευταία χρόνια, η Βάσω έχει γίνει μαμά, μετρά ένα διαζύγιο και έναν δεύτερο γάμο με τον σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ έχει καστανά και μακριά μαλλιά και ένα πολύ όμορφο σώμα. Το 2009, όμως, ήταν μια… άλλη. 

Επί εποχές «Πολυκατοικίας», λοιπόν, η γλυκιά ηθοποιός ήταν κατάξανθη, δεν είχε παντρευτεί ακόμα και είχε ένα πιο juicy κορμί. 

Και τότε και τώρα, βέβαια, είναι μία κούκλα. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας. Για να τη δεις και να τη θυμηθείς, κάνε scroll στην gallery και αποφάσισε ποιο look προτιμάς. Την ξανθιά ή την καστανή Βάσω;



















































































































































epirusblog.gr
5 of 5
Θυμάσαι πώς ήταν και τι έκανε η Βάσω Λασκαράκη πριν 12 χρόνια; (photos)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7570872700317649316
item