Παγώνη: Μετά από 10 ημέρες η μείωση των διασωληνωμένων

Την εκτίμησή της για τη μείωση των διασωληνωμένων με κορονοϊό έκανε η Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών ότι κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει άμεσα.

«Η μείωση θα είναι σταδιακή και αργά… μετά από 10 μέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να ξεπεράσουμε και πάλι τον αριθμό των 600 διασωληνωμένων η κα Παγώνη, δήλωσε πως αυτό δεν είναι ούτε πιθανό αλλά ούτε κι απίθανο να συμβεί και εξαρτάται από το πόσοι από τους νοσηλευόμενους σε απλές κλίνες θα χρειαστούν εν τέλει διασωλήνωση.

Η κα Παγώνη μεταξύ άλλων τόνισε το ότι, καθώς ο ιατρικός κόσμος επί έναν χρόνο καλείται να «παλέψει» με έναν άγνωστο ιό που μάλιστα μεταλλάσσεται συνεχώς, είναι  λογικό να γίνονται λάθη επί των κρίσεων.

«Λάθη θα γίνονται, είτε από την επιτροπή είτε από οπουδήποτε» ανέφερε.

Τέλος σχολιάζοντας τα φαινόμενα συνωστισμού από κόσμο που αψήφισε τους περιορισμούς και συγκεντρώθηκε σε πλατείες και κεντρικά σημεία χθες 14/3, για να γιορτάσει το τέλος του τριωδίου, παρά το lockdown, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών τόνισε πως αυτά ήταν αναμενόμενα δεδομένου ότι ο κόσμος μετά από έναν χρόνο περιορισμών θέλει να ξεσκάσει ειδικά εφόσον “παρασύρεται” από μεγάφωνα και μουσικές που ακούγονται από διάφορα σημεία των πόλεων.

epirusblog.gr
5 of 5
Παγώνη: Μετά από 10 ημέρες η μείωση των διασωληνωμένων
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8826546884655599225
item