Γεωργιάδης (ΘΕΜΑ 104,6): Βέβαιο ότι θα γίνονταν επεισόδια στη Ν. Σμύρνη - Καλούσε και Ρουβίκωνας και ΣΥΡΙΖΑ

Στον ΘΕΜΑ 104,6 μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη βδομάδα στη Νέα Σμύρνη.

«Αυτό που είπε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή χθες ότι αν είχε ζητηθεί συγγνώμη δεν θα είχαν γίνει τα επεισόδια της Τρίτης είναι σχεδόν αστείο. 

Όταν μαζεύεις σε μία πλατεία χιλιάδες κόσμου, η πιθανότητα να μην έχουν παρεισφρήσει «μπαχαλάκηδες» είναι μηδενικές», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι «ο Ρουβίκωνας έκανε κάλεσμα για την πλατεία της Ν. Σμύρνης και ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ. Πόση πιθανότητα δίνατε σε ένα τέτοιο κάλεσμα να μη γίνουν επεισόδια;».

Όσο για τη συμβολή των διαδηλώσεων στη μετάδοση του κορωνοϊού, ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι «όσοι καλούν σε διαδηλώσεις και όσοι συμμετέχουν σε αυτές είναι άνθρωποι που αντιστρατεύονται την εθνική προσπάθεια. 

Τα Φώτα, διάφοροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έβγαιναν και έλεγαν ντροπή στην Εκκλησία της Ελλάδας που κάνει τα Άγια Θεοφάνεια και μαζεύεται κόσμος στις εκκλησίες. 

Οι ίδιοι άνθρωποι, που είχαν εξεγερθεί στο όνομα της υγειονομικής ασφάλειας γιατί η εκκλησία τόλμησε να κάνει τα Θεοφάνεια και να μοιράσει Αγιασμό, σου λένε ότι στη διαδήλωση δεν κολλάει ο ιός. 

Γιατί στο προαύλιο της Εκκλησίας κολλάει ο ιός και στην πορεία στο Σύνταγμα δεν κολλάει; Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει η υποκρισία της Αριστεράς. Ποιο άλλο στοιχείο της κοινωνικής κινητικότητας έχει αυξηθεί τον τελευταίο μήνα πλην των διαδηλώσεων; Τα μαγαζιά παραμένουν κλειστά. 

Η έξαρση των κρουσμάτων στην Ελλάδα οφείλεται στις διαδηλώσεις. Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Τσίπρας με τις διαδηλώσεις των τελευταιων ημερών έχει πάρει την ευθύνη για την έξαρση του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Και όσο το συνεχίζουν, τόσο θα μένει η αγορά κλειστή».

Τέλος, σχετικά με τα περιστατικά αστυνομικής βίας που έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Εγώ που είμαι διαχρονικά ο μεγαλύτερος φίλος της ΕΛ.ΑΣ. δεν ανέχομαι περιπτώσεις αστυνομικής βίας. Βλάπτει την αστυνομία, βλάπτει το κύρος της Δημοκρατίας».



Πηγή: protothema.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γεωργιάδης (ΘΕΜΑ 104,6): Βέβαιο ότι θα γίνονταν επεισόδια στη Ν. Σμύρνη - Καλούσε και Ρουβίκωνας και ΣΥΡΙΖΑ
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7881541391246317418
item