Η επική συνάντηση της Ανθής Βούλγαρη με τον viral «Ρε Ματζόρε» Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη Η επική συνάντηση της Ανθής Βούλγαρη με τον viral «Ρε Ματζόρε» Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η επική συνάντηση της Ανθής Βούλγαρη με τον viral «Ρε Ματζόρε» Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη

Mία έκπληξη περίμενε τη Ανθή Βούλγαρη κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης (24/2) στο «The 2Night Show». Την ώρα που η δημοσιογράφος συνομιλούσε με τον παρουσιαστή στο πλατό μπήκε ο «Ρε Ματζόρε» Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης.

Ο Κωνσταντίνος του οποίου το πραγματικό επίθετο είναι Παπαϊωάννου συνομίλησε με την Ανθή Βούλγαρη και της ζήτησε συγγνώμη καθώς όπως είπε την έφερε σε δύσκολη θέση όταν εκείνη «του την είπε».

Η δημοσιογράφος στη συνέχεια με σοβαρό ύφος τον ρώτησε γιατί εν μέσω πανδημίας διοργάνωσε κορονοπάρτι λέγοντάς του «δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι εάν κάνουμε αυτά που μας λένε οι επιστήμονες, τότε θα βγούμε πιο γρήγορα από την κατάσταση την οποία ζούμε;».

Ο «Ρε Ματζόρε» προσπάθησε να υποβαθμίσει τη σοβαρότητα της πανδημίας και τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε τον λόγο και ανέφερε ότι επειδή χάνονται πολλές ζωές, είναι μια περίοδος που πρέπει όλοι να σεβαστούμε τους κανόνες και ότι πρέπει να λειτουργούμε όλοι μαζί σαν ομάδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο 23:20:


epirusblog.gr
5 of 5
Η επική συνάντηση της Ανθής Βούλγαρη με τον viral «Ρε Ματζόρε» Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6667458753038875507
Σχόλια
item