Ματίνα Παγώνη στο TheCaller WEB TV: Τα 500 κρούσματα είναι ασφαλής αριθμός Ματίνα Παγώνη στο TheCaller WEB TV: Τα 500 κρούσματα είναι ασφαλής αριθμός | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ματίνα Παγώνη στο TheCaller WEB TV: Τα 500 κρούσματα είναι ασφαλής αριθμός

H πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γιατρών κ. Ματίνα Παγώνη, μίλησε στο TheCaller Web Tv και στη Βούλα Κεχαγιά για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, αλλά και για το lockdown.

«Εύχομαι να μην υπάρξει παράταση lockdown, γύρω στα 500 κρούσματα την ημέρα είναι ασφαλής αριθμός ανέφερε και τόνισε ότι το ιικό φορτίο είναι αυξημένο στην Αττική.

«Πιστεύω ότι τα μέτρα ατομικής προστασίας είναι τα βασικά. Αυτά μας έσωσαν και από τη γρίπη. Τα μέτρα αυτά είναι τα πιο βασικά και θα πρέπει να τα συνηθίσουμε και να προχωρήσουμε με αυτά» ανέφερε.

Σχετικά με τους εμβολιασμούς είπε πως είχαν ξεκινήσει με κάποιους σχεδιασμούς, ωστόσο η Ευρωπαική Ένωση είχε πρόβλημα με τις εταιρείες ωστόσο πιστεύει ότι θα πρέπει να γίνει μεγάλη πίεση για να πάρουμε τις ποσότητες που μας αναλογούν και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα του 60% που θα σημάνει τη μείωση των μέτρων.

Όλη η συνέντευξη στη Βούλα Κεχαγιάepirusblog.gr
5 of 5
Ματίνα Παγώνη στο TheCaller WEB TV: Τα 500 κρούσματα είναι ασφαλής αριθμός
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6027295069389669895
Σχόλια
item