The 2night show: Η Αθηνά Οικονομάκου καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τρεις καλεσμένους με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να απολαύσουμε απόψε το βράδυ στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Demy αναφέρεται, για πρώτη φορά, στη συμμετοχή της στη Eurovision. Εξηγεί πως ήταν ένα μεγάλο σοκ για εκείνη η παρουσία της εκεί και πως μετά την εμφάνισή της στον διαγωνισμό, το σώμα της είχε άρνηση να τραγουδήσει. 

Επίσης, αποκαλύπτει πως από μικρό παιδί πάσχει από την ψυχική νόσο «OCD», αναφέρεται στις φοβίες και τα άγχη που την ταλαιπωρούν εξαιτίας της πάθησής της αλλά και στον σύντροφό της που στέκεται με αγάπη στο πλευρό της.

Τέλος, μιλά για τη συνεργασία της με τον FY καθώς και για το τραγούδι τους «Στα Κόκκινα», το οποίο ερμηνεύει ζωντανά στο στούντιο.
















Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Έντουαρντ Στεργίου. Ο «ξανθός άγγελος» από το «GNTM» μιλάει για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, σχολιάζει τη σχέση του με τους πρώην συμπαίκτες του και αποκαλύπτει τις στιγμές που ένιωσε ότι αδικήθηκε. 

Στη συνέχεια, περιγράφει την πορεία του στο μόντελινγκ, τα ταξίδια στο εξωτερικό και τις πασαρέλες, ενώ μιλάει για την αποδοχή που κέρδισε από τον κόσμο λόγω του «GNTM», για την Ουκρανική, κατά το ήμισυ, καταγωγή του, αλλά και για το bullying που βίωσε σε μικρότερη ηλικία, επειδή ήταν διαφορετικός και δεν ήξερε καλά την ελληνική γλώσσα. 

Τέλος, στέλνει το δικό του μήνυμα στην πολυαγαπημένη του γιαγιά, την Ταμάρα, που ζει στην Ουκρανία.

















Στην παρέα του «The 2Night Show» και η Αθηνά Οικονομάκου. Η αγαπημένη ηθοποιός, που βρίσκεται στον έκτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, περιγράφει την ευτυχία και την πληρότητα που αισθάνεται.

Εξηγεί γιατί έκανε ρετούς στις φωτογραφίες της μέχρι να αποκαλύψει ότι περιμένει παιδί. 

Στη συνέχεια, αναφέρεται στον γιο της, τον Μάξιμο, στη σχέση λατρείας και αλληλοκατανόησης που έχει με τον σύζυγό της, αλλά και στην απόφασή τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. 

Τέλος, αναφέρεται στα γεγονότα που έχουν συνταράξει τις τελευταίες εβδομάδες τον χώρο του θεάματος, τοποθετείται και αποκαλύπτει την απαξίωση που έχει βιώσει, εξαιτίας της εμφάνισής της, από καθηγήτριες της δραματικής σχολής στην οποία φοιτούσε.

epirusblog.gr
5 of 5
The 2night show: Η Αθηνά Οικονομάκου καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4467667202895181633
item