Shawn Mendes- Camila Cabello: To νέο καυτό φιλί τους στο Instagram (photo)

Θυμάσαι πριν κάποιους μήνες, κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown, τα σενάρια χωρισμού για το ζευγάρι Shawn Mendes και Camila Cabello; Ξέχασε όλα όσα είχες ακούσει! 

Οι δύο τραγουδιστές είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και μετά από αυτές τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν δεν θα έχεις πια καμία αμφιβολία για αυτό.

Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της δημοσιότητας, άλλωστε έχουμε δει και έχουμε μάθει πολλά για εκείνους και τη σχέση τους μέσα από το ντοκιμαντέρ του Shawn στην πλατφόρμα του Netflix


Κατά τη διάρκεια του lockdown είναι μαζί στο σπίτι και το μόνο που βλέπουμε εμείς, είναι απέραντη αγάπη και…. καρδούλες να αιωρούνται πάνω από το κεφάλι τους.

Είναι γνωστό πως οι δυο τους φημίζονται για τα… καυτά φιλιά που ανταλλάσσουν και σίγουρα στο μυαλό σου έρχεται εκείνο το viral video με τον Shawn και την Camila να φιλιούνται με όλο τους το είναι.

Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πιο «ήρεμα» και θα δεις στα προφίλ και των δύο από μια φωτογραφίαΣτο insta account της Camila υπάρχει μια φωτογραφία στην οποία έχει αγκαλιάσει γλυκά το αγόρι της και τον φιλά. 

Η δημοσίευση αυτή έγινε με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, ενώ στο προφίλ του Shawn θα δεις να φιλά το πόδι της, σαν να είναι η δική του Σταχτοπούτα.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery.











































































































epirusblog.gr
5 of 5
Shawn Mendes- Camila Cabello: To νέο καυτό φιλί τους στο Instagram (photo)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7045101198252639481
item