Τόνια Σωτηροπούλου: Η επεισοδιακή γνωριμία της με τον Robert Pattinson Τόνια Σωτηροπούλου: Η επεισοδιακή γνωριμία της με τον Robert Pattinson | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τόνια Σωτηροπούλου: Η επεισοδιακή γνωριμία της με τον Robert Pattinson

Καλεσμένη στις Roomies βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Τόνια Σωτηροπούλου

Η γνωστή ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης περιέγραψε την επεισοδιακή γνωριμία που είχε με τον Robert Pattinson

Οι δυο τους συναντήθηκαν πριν από οκτώ χρόνια σε ένα εστιατόριο του Λονδίνου.

“Μπαίνει ο Robert Pattinson μέσα στο μπαρ και συνειδητοποιώ ότι είμαι μία από αυτές. Ήταν η πρώτη φορά που έπαθα δύσπνοια. 

Έλεγα “είναι ψηλός σαν δέντρο, μπαίνει ένα φως”… Τότε ήταν ζευγάρι με την Kristen Steward, η οποία είναι στο ύψος μου, και έλεγα “μπήκε με την κοντή, για μένα θα είναι πάντα κοντή”. 

Ο άνθρωπος κάποιον γνώριζε από την παρέα μου και από ευγένεια δίνει το χέρι του σε όλους. Έρχεται και σε μένα μου δίνει το χέρι και μου λέει “γεια”. Εγώ τον κοιτάω αλλά δεν δίνω ποτέ το χέρι μου.

Περνάει κάποια ώρα και αυτός είναι στο μπαρ. Εγώ παω προς την τουαλέτα και προσπαθώ να περάσω και συνειδητοποιώ ότι περνάω από δίπλα του και δεν ξέρω γιατί, αλλά τον πλησίασα και τον μύρισα. 

Φυσικά αυτός αισθάνεται αμηχανία και κάνει προς τα πίσω. Εγώ φεύγω και πάω στο μπάνιο. Δεν ξέρω πόση ώρα ήμουν έξω από το μπάνιο, γιατί ντράπηκα πάρα πολύ και δεν μπορούσα να το ελέγξω. 

Μετά ήρθε πίσω μου και με ρώτησε αν ξέρω που είναι το μπάνιο και του απαντάω “σταμάτα να με ακολουθείς””, ανέφερε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Δες το βίντεο:epirusblog.gr
5 of 5
Τόνια Σωτηροπούλου: Η επεισοδιακή γνωριμία της με τον Robert Pattinson
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3145349663359353854
Σχόλια
item