‘Ερημο το κέντρο της Αθήνας μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού στην Ελλάδα (pics) ‘Ερημο το κέντρο της Αθήνας μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού στην Ελλάδα (pics) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

‘Ερημο το κέντρο της Αθήνας μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού στην Ελλάδα (pics)

‘Ερημο το κέντρο της Αθήνας μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού στην Ελλάδα- Τα καταστήματα κλειστά – Το λιανεμπόριο και οι δραστηριότητες που μέχρι σήμερα είχαν ανοίξει θα λειτουργούν πλέον με τη μέθοδο του click away

‘Αδεια η Ερμού το πρωί του Σαββάτου, μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες από την κυβέρνηση της Ελλάδας, για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι λίγοι Αθηναίοι που βρέθηκαν στον εμπορικότερο δρόμο της χώρας σήμερα, βρήκαν τα καταστήματα κλειστά και ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να κλείσουν τα ραντεβού τους για να ψωνίσουν, από Δευτέρα πάλι, με τη μέθοδο του click away.

Υπενθυμίζεται ότι νέα περιοριστικά μέτρα ισχύουν από σήμερα στις 6 το πρωί και μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, για μια σειρά από περιοχές της χώρας ανάμεσά τους οι περιφερειακές Ενότητες Αττικής, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής. Οι παραπάνω περιοχές εντάσσονται στο επίπεδο Β- Αυξημένου Κινδύνου, στο ‘’κόκκινο’’ δηλαδή.

Το λιανεμπόριο και οι δραστηριότητες που μέχρι σήμερα είχαν ανοίξει θα λειτουργούν πλέον με τη μέθοδο του click away. Δεν υπάρχει, δηλαδή, η μέθοδος του click in shop.

Κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής καθώς και οι υπηρεσίες διαιτολογίας και διαιτολογικών μονάδων, οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος, αλλά και τα ΚΤΕΟ λειτουργούν κανονικά, με τους όρους και τα μέτρα που ήδη ισχύουν. 

Τόσο το λιανεμπόριο όσο και αυτά τα καταστήματα και υπηρεσίες, θα λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και μόνο. Το Σάββατο θα παραμένουν κλειστά.


epirusblog.gr
5 of 5
‘Ερημο το κέντρο της Αθήνας μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού στην Ελλάδα (pics)
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2824763812608397595
Σχόλια
item