Η απάντηση της Phoebe Dynevor στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Rege-Jean Page Η απάντηση της Phoebe Dynevor στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Rege-Jean Page | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η απάντηση της Phoebe Dynevor στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Rege-Jean Page

Η νέα σειρά του Netflix, «Bridgerton», αποδείχτηκε μία μεγάλη επιτυχία όχι μόνο για τους λάτρεις του είδους αλλά γενικά για το κοινό, καθώς έχει φτάσει ήδη στην κορυφή του Top 10, σε 76 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Η σειρά Bridgerton μεταφέρει τον τηλεθεατή στις αρχές του 19ου αιώνα, σε κάποια βασιλική αυλή, και αναμειγνύει την ατμόσφαιρα της βικτοριανής εποχής με τα εντυπωσιακά φορέματα, την ιδιαίτερη αγγλική εξοχή και τα παλάτια, με το πιο βασικό συστατικό μιας δραματικής σειράς: την ίντριγκα.

Στη σειρά το πρωταγωνιστικό ζευγάρι υποδύονται οι Regé-Jean Page και Phoebe Dynevor. Μάλιστα οι οπαδοί έσπευσαν να υποθέσουν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι περισσότερο μεταξύ των δύο εκκολαπτόμενων σταρ, του Regé-Jean Page και της Phoebe Dynevor.

Ήταν μάλιστα τόσο έντονες οι φήμες που ο Rege-Jean Page αναγκάστηκε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα από συνεντεύξεις του. Δεν κατάφερε όμως να τις σταματήσει όπως φαίνεται αφού η Phoebe Dynevor απαντά ξανά σε σχετική ερώτηση.  

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο βρετανικό You τονίζοντας πως δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι εκτός της μικρής οθόνης παρά την χημεία που διακρίνουμε μέσα από τους χαρακτήρες τους, Daphne και Simon.

«Θα μου άρεσε να πω ότι υπάρχει κάτι ανάμεσά μας Αλλά όχι, ήταν πάντα αυστηρά επαγγελματικό. Υπήρχε πολύ πίεση για εμάς να κάνουμε τα πράγματα σωστά και είχαν όλα να κάνουν με δουλειά. Έχουμε μια πραγματική επαγγελματική σχέση. Μάλιστα χαίρομαι για αυτό. Θα ήταν πολύ περίπλοκα αν ήταν αλλιώς», τόνισε η Phoebe Dynevor.

«Πάντα ακούω για ανθρώπους που ερωτεύονται τους συμπρωταγωνιστές τους», λέει στο περιοδικό η Dynevor told You. «Δεν μου έχει συμβεί ακόμα αλλά μου φαίνεται ενδιαφέρον». Ξεκαθάρισε ωστόσο πως παρά το πόσο έντονα οι θαυμαστές τους θέλουν να είναι μαζί, είναι ηθοποιοί και αυτή είναι η δουλειά τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Η απάντηση της Phoebe Dynevor στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Rege-Jean Page
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5442840072735546200
Σχόλια
item