Η έκπληξη του Γιώργου Λιάγκα στη Φαίη Σκορδά για τα γενέθλιά της on camera Η έκπληξη του Γιώργου Λιάγκα στη Φαίη Σκορδά για τα γενέθλιά της on camera | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η έκπληξη του Γιώργου Λιάγκα στη Φαίη Σκορδά για τα γενέθλιά της on camera

 

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Φαίη Σκορδά. 

Γενέθλια έχει σήμερα η Φαίη Σκορδά αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Η παρουσιάστρια και ο πανελίστας στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 είναι γεννημένη ακριβώς την ίδια μέρα και την ίδια χρονιά και κλείνουν σήμερα τα 41 τους χρόνια.

Εννοείται πως το κλίμα ήταν γιορτινό στο πλατό του πρωινού προγράμματος του ΑΝΤ1 και η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα πριν δύο εβδομάδες, έδωσε την ευκαιρία στον παρουσιαστή να ετοιμάσει μερικές εκπλήξεις στην εορτάζουσα και μητέρα των παιδιών του.

Αρχικά, η δημοσιογράφος του Πρωινού, Πολυξένη Καραμίχα, βρέθηκε στο Κιλκίς και ευχήθηκε χρόνια πολλά στην εορτάζουσα Φαίη Σκόρδα, πάνω στην βέσπα της αγαπημένης παρουσιάστριας την οποία χρησιμοποιούσε όταν ακόμα κατοικούσε στο Κιλκίς.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας ετοίμασε ακόμη μία έκπληξη, καθώς κάλεσε ζωντανά από το κινητό του με βίντεο-κλήση τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο διάσημος τραγουδιστής τραγούδησε στη Φαίη το δημοφιλές τραγουδάκι και η Σκορδά τον ευχαρίστησε θερμά.

Τέλος, στα πλατό μπήκε μια τούρτα- υπερπαραγωγή για τη Φαίη και ακόμα μία για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Δες την τούρτα παρακάτω.


epirusblog.gr
5 of 5
 
Η έκπληξη του Γιώργου Λιάγκα στη Φαίη Σκορδά για τα γενέθλιά της on camera
epirusblog.gr
5 of 5
 
show biz 7646429879369086950
Σχόλια
item