O Πέτρος Κωστόπουλος και η Κατερίνα Λιόλιου έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Κατερίνα Λιόλιου έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο, σχεδόν δύο μήνες μετά τη γνωστοποίηση της σχέσης τους, την οποία ωστόσο δεν επιβεβαίωσαν ποτέ οι ίδιοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!, ο πρώην εκδότης και η τραγουδίστρια έγιναν ζευγάρι από τον περασμένο Νοέμβριο και στα τέλη Δεκεμβρίου είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο εγκλεισμός δεν τους έδωσε την ευκαιρία για βόλτες και διασκέδαση και περνούσαν τα βράδια στο σπίτι μαγειρεύοντας… Ακολούθησε το πολυσυζητημένο ταξίδι στο Ντουμπάι, όπου κανένας από τους δύο δεν δημοσίευσε στα social media κοινό στιγμιότυπο στο προσωπικό του προφίλ. 

Η μοναδική κοινή εικόνα τους προερχόταν από ένα βίντεο του Χάρη Σιανίδη σε σαφάρι.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε πει: «Δεν έχω ερωτική σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου. Είμαστε φίλοι. Σαν άντρας ποτέ δε θα μίλαγα για μια γυναίκα. Είναι ωραίο κορίτσι και καλό παιδί. 

Ακόμα όμως και να είχα. Πόσο ρατσιστικό όμως είναι να γίνονται σχόλια για την ηλικία μου επειδή είμαι 61 και να λένε ότι πρέπει να στείλει το 4 για να δει τον ηλικιωμένο».

epirusblog.gr
5 of 5
O Πέτρος Κωστόπουλος και η Κατερίνα Λιόλιου έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6363258614494989606
item