Κόρη διάσημης τραγουδίστριας πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs Κόρη διάσημης τραγουδίστριας πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κόρη διάσημης τραγουδίστριας πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs

H Lourdes “Lola” Leon, η 24χρονη κόρη της Madonna, είναι το νέο πρόσωπο του Marc Jacobs. Η Lourdes πόζαρε στον φακό της Brianna Capozzi, φορώντας ρούχα του διάσημου οίκου και κρατώντας τις τσάντες από την επερχόμενη συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας φωτογραφίζεται για καμπάνια μεγάλου brand αφού στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Adidas και την Juicy Couture. 

Ο Μarc Jacobs έχει άψογη σχέση με την μαμά της, Madonna και όπως φαίνεται βρήκε τη μούσα του στο πρόσωπο της νεαρής Lourdes. 

Ο Marc Jacobs δήλωσε: «Ενσαρκώνει άψογα το νεανικό πνεύμα και την αντισυμβατική αίσθηση ατομικότητας που στοχεύει σε αυτή την πιο νεανική έκφραση του brand».

Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά από αυτή τη συνεργασία, οι μετοχές της Lourdes στο χώρο του modeling ανέβηκαν σημαντικά. Δεν θα μας κάνει λοιπόν καμία εντύπωση αν τη δούμε να ποζάρει για κάποιον άλλο κορυφαίο οίκο στο άμεσο μέλλον.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από την εντυπωσιακή φωτογράφηση της Lourdes.epirusblog.gr
5 of 5
Κόρη διάσημης τραγουδίστριας πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8319182326184819439
Σχόλια
item