Ιωάννα Παππά: Ο φόβος του θανάτου και η κατάθλιψη στο πρώτο lockdown

Η Ιωάννα Παππά, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Έξαψη, μίλησε τον φόβο του θανάτου που ανέπτυξε από τότε έμεινε έγκυος, αλλά και την κατάθλιψη που βίωσε στην πρώτη καραντίνα.

«Από την ώρα που συνειδητοποιείς ότι είμαι έγκυος, και μέχρι πριν λίγες ώρες που ήμουν μαζί του, βλέπω μπροστά μου τι σημαίνει το θαύμα της ζωής. Και εξίσου σημαντικό, δημιουργείται μέσα σου ένα αίσθημα αθανασίας. 

Από την άλλη, αποκτάς και φόβο και τρόμο για το τι θα συμβεί, κι εμένα προσωπικά συμβαίνει να έρχονται μόνο αρνητικές σκέψεις στο μυαλό μου και πολεμάω τις βγάλω. 

Επίσης, θέλω να ζήσω όσο περισσότερο μπορώ, να το βλέπω να μεγαλώνει αλλά είναι φυσιολογικό, γιατί είναι κάτι που αγαπάς και δεν θέλεις να το στερηθείς, και με έχει πιάσει τελευταία, και δε μου αρέσει, ο φόβος του θανάτου. ο φόβος του θανάτου δεν έχει να κάνει με την ηλικία. 

Το έχω ψάξει. Μπορεί να σε πιάσει και στα 13» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Όσο για τον εγκλεισμό, η Ιωάννα Παππά δήλωσε: «Έπαθα κατάθλιψη στο πρώτο lockdown. Νόμιζα ότι ζούσα την “Έβδομη Σφραγίδα”, προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. 

Ένιωθα ότι ζούσα την Αποκάλυψη. Και ήρθε σαν κάτι πολύ σκοτεινό και προσπαθούμε να βγούμε απ’ αυτό όσο πιο αναίμακτα γίνεται. 

Πολλές ανθρώπινες ζωές χάθηκαν και σκέφτομαι πολύ τους ανθρώπους που δεν δουλεύουν και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν να μην κάνω κάτι και να κάθομαι κλεισμένη στο σπίτι».

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Παππά: Ο φόβος του θανάτου και η κατάθλιψη στο πρώτο lockdown
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7851755300004438956
item