Πώς να αναβαθμίσετε τα πρωινά σας, σύμφωνα με την Kate Moss και την Sienna Miller

Οι wellbeing experts, Nadia Narain και Katia Narain Phillip μέσα από το βιβλίο τους Self-care for the Real World, προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους γύρω από τη yoga.

Η Sienna Miller έχει αποκαλέσει το βιβλίο τους "υγιές, έξυπνο και βαθιά σοφό". Η Reese Witherspoon λέει ότι είναι "ένας οδηγός για όλους για την πραγματική υγεία που πηγάζει από μέσα", ενώ η Kate Moss λέει "Θέλω να δώσω αυτό το βιβλίο σε όλους όσους γνωρίζω!". Γιατί; Είναι γεμάτο με πρακτικά tips, τα οποία μπορούν όλοι να ενσωματώσουν στην καθημερινή ζωή τους. Ακολουθούν οι συμβουλές τους για το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε τα πρωινά σας:

Αλλάξτε το πρωινό σας ρόφημα

Πριν το πρωινό σας τσάι ή καφέ, πιείτε ένα ποτήρι ζεστό νερό με μία φέτα λεμόνι, για να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας και να ενεργοποιήσετε την πέψη.

Ξυπνήστε νωρίτερα απ' όλους

Ρυθμίστε το ξυπνητήρι σας να χτυπά 30 λεπτά νωρίτερα από την ώρα που ξυπνά η υπόλοιπη οικογένεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ώρα για να κάνετε ένα μπάνιο ή να γυμναστείτε. Σύντομα θα δείτε πως αυτή θα είναι η πιο παραγωγική ώρα μέσα στη μέρα σας.


Κάντε διαλογισμό για πέντε λεπτά

Κάντε διαλογισμό για πέντε ή δέκα λεπτά, έτσι ώστε να αδειάσετε το μυαλό σας και να ξεκινήσετε δυναμικά τη μέρα σας.

Πρόκειται για μια αρχαία ινδική πρακτική, η οποία στοχεύει στον καθαρισμό ολόκληρου του στόματος χωρίς τη χρήση χημικών σκευασμάτων. Πριν βουρτσίσετε τα δόντια σας, βάζετε μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας στο στόμα και στη συνέχεια κάνετε πλύσεις για 10-20 λεπτά. Έπειτα, φτύνετε το λάδι στα σκουπίδια και πλένετε κανονικά τα δόντια σας.

Προσθέσετε πράσινα φυλλώδη λαχανικά στο πρωινό

Προσθέστε λίγο σπανάκι στο πιάτο σας ως συνοδευτικό, λίγο αβοκάντο στο σάντουιτς, kale στο smoothie ή μαϊντανό στην ομελέτες.
Κινηθείτε

Κινηθείτε για 10 λεπτά κάνοντας μερικές ασκήσεις yoga, περπατώντας στη γειτονιά ή χορεύοντας υπό τους ρυθμούς του αγαπημένου σας τραγουδιού. 

 

epirusblog.gr
5 of 5
Πώς να αναβαθμίσετε τα πρωινά σας, σύμφωνα με την Kate Moss και την Sienna Miller
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7822442440949435079
item