Η δημόσια συγγνώμη του Justin Timberlake στη Britney Spears 20 χρόνια μετά

O Justin Timberlake αποφάσισε να κάνει μια δημόσια ανάρτηση στο Instagram μετά από δεκάδες tags και σχόλια που δέχτηκε από το κοινό του. Στην συγκεκριμένη ανάρτηση ζητούσε συγγνώμη από την πρώην σύντροφό του, Britney Spears αλλά και την Janet Jackson.

«Είμαι βαθύτατα λυπημένος για αυτές τις στιγμές στη ζωή μου ή τις πράξεις μου που συνέβαλαν στο πρόβλημα ή που μονοπώλησα τον λόγο ή που δεν εκφράστηκα δίκαια. 

Ξέρω ότι δεν στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων αυτών, όπως και σε πολλές άλλες και επωφελήθηκα από ένα σύστημα που προκρίνει τον μισογυνισμό και τον ρατσισμό.

Θέλω συγκεκριμένα να ζητήσω συγγνώμη από την Britney Spears και την Janet Jackson, ατομικά στην κάθε μία, διότι νοιάζομαι και σέβομαι αυτές τις γυναίκες και γνωρίζω ότι απέτυχα».

Η απολογία αυτή έρχεται μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ "Framing Britney Spears", την παραγωγή του οποίου ανέλαβαν οι New York Times, όπου υπήρξαν μαρτυρίες ότι χρησιμοποίησε τον χωρισμό του με την Spears το 2002 για να δώσει ώθηση στη καριέρα του.

O Timberlake επέτρεψε σε αμερικανικά ΜΜΕ να κατηγορήσουν την Spears ότι τον πρόδωσε, κατόπιν ότι τον χώρισε βίαια, χωρίς να κάνει δημόσιες δηλώσεις για το θέμα. Οι μάρτυρες αφηγούνται ότι παρουσίασε το τραγούδι Cry Me a River ως ένα τραγούδι που εμπνεύστηκε από τον χωρισμό τους, έπειτα από 4 χρόνια ερωτικού δεσμού (1998-2002).

 

epirusblog.gr
5 of 5
Η δημόσια συγγνώμη του Justin Timberlake στη Britney Spears 20 χρόνια μετά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6033939078466328303
item