Τα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram αυτή την εβδομάδα

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα θα κάνομε την καθιερωμένη βόλτα μας στο Instagram και θα δούμε όμορφες εικόνες και στιλάτες εμφανίσεις. 

Που πήγαν οι διάσημες τι φόρεσαν πως το συνδύασαν και πολλά ακόμη σε ένα αφιέρωμα που περιμένεις κάθε εβδομάδα από το Τlife!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημιουργεί ένα neutral σύνολο με πουλόβερ και παντελόνι ενώ η ζώνη που προσθέτει αναδεικνύει άψογα την σιλουέτα της.

Η Κατερίνα Καινούργιου μας προτείνει χαλαρό στιλ με΄σα στο σπίτι με λευκό πουκάμισο φορεμένο σαν φόρεμα και ankle boots.

Kim Kardashian λατρεύει το μετάξι και η νέα της σειρά έχει sleepwear με αυτό το υλικό, το silk maxi dress που φοράει είναι άψογο και δεν φοριέται μόνο για τον ύπνο αφού αποτελεί πρόταση για ένα date look μέσα στο σπίτι.

Τα pastel χρώματα τονίζουν άψογα τις ξανθιές και η Δούκισσα Νομικού  το ξέρει καλά αφού τα επιλέγει συχνά για τις εμφανίσεις της ακόμη και τον χειμώνα.

Το street style είναι το αγαπημένο της Hailey Bieber, εδώ σε καμπάνια για ένα fashion brand φοράει το τέλειο skate style σύνολο.

Για την Έλενα Χριστοπούλου τα vintage ρούχα και αξεσουάρ είναι τρόπος ζωής και πάντα προσθέτει ένα στοιχεί τέτοιο στα look της. Εδώ με το πλεκτό της φόρεμα το vintage leopard τιρμπάν δίνει την αίσθηση που θέλει.

Από τις πιο στιλάτες εμφανίσεις της εβδομάδας το look για το τρέιλερ του House of Fame η Eλένη Φουρέιρα με stylish μίνι sequin ροζ φούστα και πράσινο πουκάμισο ανοιχτό παραδίδει μαθήματα style.

Demy εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου με άψογο maxi print κόκκινο φόρεμα όπως και το νέο της τραγούδι και το συνδύασε με knee croco μπότες.

Η Τάμτα επιλεγεί μία ροζ τουτου φούστα που συνδυάζει με φούτερ και sneakers και μας χαρίζει μία από τις πι cool εμφανίσεις της εβδομάδας.

Υπέροχο φόρεμα για την Olivia Palermo που αποτελεί και πρόταση για την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, στιλάτο και σε χρώμα που ταιριάζει στην περίσταση.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Τα πιο στιλάτα σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες στο Instagram αυτή την εβδομάδα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4158338888265181706
item