Haters «κατέστρεψαν» το IGLive της Selena Gomez και αυτή ήταν η αντίδρασή της

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου διάσημοι καλλιτέχνες έχουν έρθει αντιμέτωποι με τους haters και με αρνητικά σχόλια στα social media. 

Αυτή η… μάστιγα που έχει πληγώσει πολλούς χρήστες του Instagram πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει και ακόμη κι αν αυτές οι συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές, εξακολουθούν να υπάρχουν

Κι όμως, με τις κινήσεις ορισμένων χρηστών κάπως παίρνουν το μάθημά τους και η Selena Gomez αντέδρασε με τον πιο ψύχραιμο αλλά και τίμιο τρόπο ενάντια στους haters.

Η Selena έκανε ένα Live Video στο Instagram με σκοπό να μιλήσει στους θαυμαστές της για τα νέα της μουσικά σχέδια. Αποκάλυψε πως το αγαπημένο της κομμάτι από το νέο της ισπανόφωνο album «Revelacion» είναι το «Buscando Amor».

Επιπλέον αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη της συνεργασία μέχρι στιγμής και αναφέρθηκε στο «TakiTaki».

Λοιπόν, ενώ οι διαδικτυακοί της φίλοι της έκαναν όμορφες ερωτήσεις, κάποια στιγμή η Selena διάβασε κάποια αρνητικά μηνύματα και σε κλάσματα δευτερολέπτων αντέδρασε! 

Μίλησε στους… κακόβουλους χρήστες και στο πρόσωπό της ζωγραφίστηκε η απογοήτευση.  Χαρακτηριστικά είπε «Εντάξει λοιπόν, κάπου εδώ θα κλείσω, πάω να φάω το βραδινό μου.»

Οι θαυμαστές της επίσης πήραν θέση στο Twitter και είπαν πως οι άνθρωποι είναι τόσο κακοί στα social media και πως κατέστρεψαν ένα υπέροχο IG Live. Αυτό, αν μας ρωτάς είναι αλήθεια.

Δες περισσότερα στο παρακάτω video:



























































epirusblog.gr
5 of 5
Haters «κατέστρεψαν» το IGLive της Selena Gomez και αυτή ήταν η αντίδρασή της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9026565110047818703
item