Gigi Hadid-Zayn Malik: Δημοσίευσαν φωτογραφίες τους που δεν έχουμε δει ποτέ

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος βρήκε όλα τα ζευγάρια σε mood… καραντίνας, ωστόσο πρέπει να σου πούμε πως κανένα lockdown δεν σταματά τους ερωτευμένους! 

Οι αγαπημένοι σου stars γιόρτασαν αυτή την ημέρα με τον πιο γλυκό τρόπο και τα social media «βούλιαξαν» με όμορφες φωτογραφίες, αρκουδάκια και τριαντάφυλλα. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται και η πανέμορφη Gigi Hadid και ο Zayn Malik.

Το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και μάλιστα έφερε στη ζωή τον καρπό του έρωτά του, το πρώτο τους μωρό

Τόσο η Gigi, όσο και ο Zayn δεν διστάζουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους στο Instagram και μάλιστα επιτρέπουν στους διαδικτυακούς τους φίλους να ρίχνουν κλεφτές ματιές στην προσωπική ζωή και την καθημερινότητά τους.

Την ημέρα των ερωτευμένων πάντως, γιόρτασαν με τον πιο γλυκό τρόπο και μάλιστα οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν αποδεικνύουν πως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. 

Με μια σειρά φωτογραφιών λοιπόν, η Gigi έφερε στη δημοσιότητα εικόνες που δεν έχουμε ξαναδεί και πρέπει να παραδεχθούμε πως είναι όλες υπέροχες.

Ναι λοιπόν, γιόρτασαν, με δώρα, λουλούδια και πολλές αγκαλιές, όπως ακριβώς αρμόζει στα ερωτευμένα ζευγάρια. Δες στη gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Gigi στα Insta Stories της.




















































































































epirusblog.gr
5 of 5
Gigi Hadid-Zayn Malik: Δημοσίευσαν φωτογραφίες τους που δεν έχουμε δει ποτέ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1842355349605453160
item