Η Emma Stone συνεργάζεται πάλι με τον Γιώργο Λάνθιμο! Η Emma Stone συνεργάζεται πάλι με τον Γιώργο Λάνθιμο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Emma Stone συνεργάζεται πάλι με τον Γιώργο Λάνθιμο!

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σκηνοθέτης και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Emma Stone δυο χρόνια μετά τη συνεργασία τους στην ταινία «Η Ευνοούμενη» ("The Favorite"), πρόκειται να ξανασυνεργαστούν στο νέο κινηματογραφικό πρότζεκ του Γιώργου Λάνθιμου, το οποίο βασίζεται σε μία διαφορετική αφήγηση του μύθου του Frankenstein

Η νέα ταινία θα έχει τον τίτλο «Poor Things» και η είδηση της συμμετοχής της Stone έγινε αρχικά στο διαδίκτυο και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από το agency του σεναριογράφου Tony McNamara, που έχει αναλάβει το σενάριο μαζί με τον Λάνθιμο.

Σύμφωνα με αυτό, η ταινία παρακολουθεί τη ζωή της Bella Baxter (Emma Stone) «μίας ευέξαπτης, σεξομανούς, απελευθερωμένης γυναίκας κι ενός θηλυκού Φρανκενστάιν». Αφού η Bella πνίγεται για να γλυτώσει από τον άντρα της που την κακοποιεί, ο εγκέφαλός της αντικαθίσταται από αυτόν του αγέννητου παιδιού της, λέει το σενάριο.

Η παράξενη αυτή ιστορία που διασκευάζουν Λάνθιμος και McNamara, βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Alasdair Gray και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2021. 

 

epirusblog.gr
5 of 5
Η Emma Stone συνεργάζεται πάλι με τον Γιώργο Λάνθιμο!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5010248339571927357
Σχόλια
item