Ποιο είναι όμως αυτό το μυστικό που κάνει τον γάμο τους να αντέχει στον χρόνο; Η Cindy Crawford σε μια αποκλειστική συνέντευξη για το τεύχος Mαρτίου του αμερικάνικου περιοδικού «Red», αποκάλυψε όλα όσα έχει μάθει από την μακρόχρονη συμβίωση με τον επιχειρηματία σύζυγό της.

Η Crawford είπε ότι όταν διατηρούμε μια μακροχρόνια σχέση ισχυρή, υπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες για αυτήν. «Είναι η φιλία», εξήγησε. «Με τον άντρα μου, νιώθω ότι ακόμα κι αν δεν ήμασταν μαζί, θα ήμασταν σίγουρα φίλοι.

Φυσικά, πρέπει να υπάρχει και η ερωτική χημεία, αλλά η σχέση μας βασίζεται στη φιλία και τον αμοιβαίο σεβασμό».

Και όταν πρόκειται για τη σχέση τους ως γονείς, έχει πάρει το μάθημά της. «Η γονική μέριμνα είναι η πιο δύσκολη και το πιο σημαντικό επίτευγμα», δήλωσε στο περιοδικό. «Ο Rande και εγώ κάναμε τα παιδιά μας να αισθάνονται ότι συμπεριλαμβάνονται στη ζωή μας. Δεν είναι κάτι ξένο για εμάς που απλώς υπάρχει. 

Όταν για παράδειγμα καλούσαμε φίλους μας για δείπνο, τα παιδιά μας κάθονταν μαζί μας και νιώθαμε πολύ όμορφα. 

Πάντα ένιωθαν άνετα όταν βρίσκονταν δίπλα σε μεγαλύτερους και τους έκαναν ερωτήσεις. Θέλετε να κάνετε τα πάντα για τα παιδιά σας, αλλά όταν τα αφήνετε πίσω, σε μια δύσκολη στιγμή δεν θα σας ακούσουν», είπε η Crawford.

Η Crawford εδώ και πολλά χρόνια έχει εγκαταλείψει το modeling, έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και κάνει πράγματα που αγαπά. 

Με τον σύζυγό της απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας στα δύο υπέροχα σπίτια που έχουν στις ΗΠΑ, το ένα στο εξωτικό Malibu με θέα τον ωκεανό και το άλλο στο πολυσύχναστο L.A.