Κακοκαιρία Μήδεια: Οι Έλληνες celebrities αψήφησαν το κρύο και απόλαυσαν τα χιόνια στην Αττική – Φωτογραφίες, βίντεο

Άσπρη ημέρα ξημέρωσε για τους κατοίκους της Αττικής σήμερα, καθώς η επέλαση της Μήδειας “έντυσε” στα λευκά τα βόρεια προάστια του νομού.

Μπορεί εδώ και μερικές ημέρες οι μετεωρολόγοι να προειδοποιήσουν για απότομη αλλαγή του καιρού, ωστόσο σήμερα αυτό έγινε πραγματικότητα. Από τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησε να χιονίζει και δεν χρειάστηκε πολύ για τα μεταμορφωθούν οι δρόμοι σε μια ελκυστική πίστα για σκι. 

Οι celebrities της εγχώριας showbiz άδραξαν την ευκαιρία και αφού φόρεσαν τα πιο ζεστά ρούχα τους, βγήκαν έξω, προκειμένου να χαρούν το χιονισμένο τοπίο. Άλλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους, άλλοι βγήκαν μέχρι τους κήπους τους ενώ υπήρξαν και εκείνοι που ο χιονιάς τους συντρόφευε στο δρόμο για τη δουλειά. 

Πολλοί από αυτούς θέλησαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media τη χιονισμένη και συγχρόνως μαγευτική θέα τους! Ανάμεσά τους η Τατιάνα Στεφανίδου, η Ελένη Μενεγάκη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Δούκισσα Νομικού, η Βάσω Λασκαράκη, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Μαντώ Γαστεράτου, η Ευγενία Μανωλίδου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Δες φωτογραφίες:

Η οικογένεια Γεωργιάδη

Αθηνά Οικονομάκου

Σίσσυ Χρηστίδου

Τατιάνα Στεφανίδου

Δούκισσα Νομικού

Βάσω Λασκαράκη

Ελένη Μενεγάκη

Μαντώ Γαστεράτου

Γιάννης Λάτσιος

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Δες τα βίντεο που δημοσίευαν στο Instagram ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Δούκισσα Νομικού και η Βάσω Λασκαράκη.



epirusblog.gr
5 of 5
Κακοκαιρία Μήδεια: Οι Έλληνες celebrities αψήφησαν το κρύο και απόλαυσαν τα χιόνια στην Αττική – Φωτογραφίες, βίντεο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1562134465595326278
item