Άρωμα Ελλάδας στο πλατό του «Bridgeton» - Η Eλληνίδα ηθοποιός που συμμετέχει στο cast

Το Bridgerton είναι μία σειρά εποχής του Netflix, η οποία αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, για αυτό έφτασε στο νούμερο ένα σε 83 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ινδίας, της Γαλλίας και της Βραζιλίας.

Η παραγωγός του Bridgerton, Shonda Rhimes ανακοίνωσε κι επισήμως, ότι η σειρά ανανέωσε το συμβόλαιό της με το Netflix για τη 2η σεζόν. 

Επομένως οι περιπέτειες της οικογένειας θα συνεχιστούν κανονικότατα με τους έρωτες, τα σκάνδαλα και τις ίντριγκές της πάντα σε πρώτο πλάνο.

Κάτι που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για αυτή τη σειρά, είναι η συμμετοχή μίας Ελληνίδας ηθοποιού, η οποία κατάφερε να μπει στο cast μίας πολύ επιτυχημένης σειράς.

Για το πώς βρέθηκε να είναι στο cast η ίδια μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello. «Ξεκίνησα να εργάζομαι ως background artiste εντελώς τυχαία τον πρώτο χρόνο των σπουδών μου στο Λονδίνο καθώς ήθελα μια part-time δουλειά που να με στηρίζει οικονομικά, παράλληλα με το πτυχίο μου. 

Αρχικά, είχα γραφτεί σε ένα πρακτορείο για casting και έκανα περιστασιακά κάποιες δουλειές», περιγράφει.

«Στη συνέχεια, όμως, οι προτάσεις αυξάνονταν και κατέληξα να συνεργάζομαι με πολλά διαφορετικά πρακτορεία, που με έκλειναν για αρκετές δουλειές κάθε μήνα. 

Κάπως έτσι κατέληξα και στο πλατό του «Bridgerton». To πρακτορείο μου στην Αγγλία μού έχει κάνει πρόταση να επιστρέψω για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, αλλά δεν νομίζω να δεχθώ γιατί, προς το παρόν, ζω στην Ελλάδα».

epirusblog.gr
5 of 5
Άρωμα Ελλάδας στο πλατό του «Bridgeton» - Η Eλληνίδα ηθοποιός που συμμετέχει στο cast
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4163896954609538287
item