Πρέβεζα: Σε εξέλιξη η αποκατάσταση των ζημιών από τη ΔΕΥΑΠ

Δύο μεγάλες ζημιές στο δίκτυο ύδρευσης σημειώθηκαν σήμερα το πρωί, αφήνοντας κάποια νοικοκυριά στην πόλη της Πρέβεζας χωρίς νερό. Η μια ζημιά είναι στον Υδατόπυργο στο ύψος του μπόουλινγκ και η άλλη στο κόμβο κοντά στο γήπεδο.

Στα σημεία που σημειώθηκαν τα σπασίματα βρίσκονται από την πρώτη στιγμή συνεργεία της ΔΕΥΑΠ και ιδιωτών για την αποκατάσταση των ζημιών. Η αποκατάσταση στην ύδρευση αναμένεται περίπου στις 12 το μεσημέρι.

Την κατανοήση των πολιτών ζητά ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Φώτης Ζέρβας, σημειώνοντας ότι καταβάλλονται προσπάθειες ώστε οι ζημιές να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Εν τω μεταξύ με αφορμή τις χαμηλες θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν και στην Πρέβεζα από σήμερα Σάββατο και έως τα μέσα περίπου της επόμενης εβδομάδας, η ΔΕΥΑΠ υπενθυμίζει στους καταναλωτές της, ότι προκειμένου να αποφευχθούν διακοπές υδροδότησης σε περίπτωση ύπαρξης συνθηκών παγετού, πρέπει να αφήνουν τις νυχτερινές ώρες ελάχιστη ροή στη βρύση τους και να προστατεύουν τα τυχόν ακάλυπτα υδρόμετρά τους.




epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Σε εξέλιξη η αποκατάσταση των ζημιών από τη ΔΕΥΑΠ
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4776603631774966942
item