Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη για τις καταγγελίες στο θέατρο: “Αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκα” Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη για τις καταγγελίες στο θέατρο: “Αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκα” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη για τις καταγγελίες στο θέατρο: “Αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκα”

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στα social media, επηρεασμένη και εκείνη από τις δεκάδες καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τον χώρο του θεάματος. 

Η όμορφη ηθοποιός, η οποία έχει αποτραβηχτεί από την τηλεόραση και το θέατρο στο μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στο Instagram, αναφέρει πως η κακοποίηση ήταν ο λόγος που απομακρύνθηκε από τον χώρο της υποκριτικής, αποκαλύπτοντας πως έχει πέσει και εκείνη θύμα.

“Ως εδώ. Από την πρώτη μετά που ξεκίνησε όλο αυτό με τις καταγγελίες και με τους ανθρώπους που επιτέλους μιλούν, δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι, να αναρωτιέμαι και να ταυτίζομαι αλλά και να πονάω. 

Να σκέφτομαι την μαυρίλα και το σκοτάδι του χώρου που έχω υπάρξει και έχω αγαπήσει και εγώ με τη σειρά μου, έχω υπάρξει επίσης θύμα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και που επιτέλους μπορώ να πω και να παραδεχτώ πως αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκα από τον χώρο της υποκριτικής.

Αυτή η έπαρση των ανθρώπων που κατέχουν την εξουσία και που σε θέλουν ένα πιόνι που θα σε κάνουν ό,τι θέλουν ακριβώς επειδή είναι “ανώτεροι”. Εγώ δεν είχα τη δύναμη να το διαχειριστώ και όταν κάτι δεν μου ταιριάζει στο μέσα μου, το αφήνω.

Προσωπικά δεν είμαι σε θέση να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί κουβαλώ συναισθήματα που ακόμα πρέπει να τα λύσω με το μέσα μου. 

Όμως, χαίρομαι που ο χώρος κάνει την επανάσταση του και βάζει τα όρια του. Να καθαρίσει η μαυρίλα γιατί πήγε πολύ. 

Ακόμη το μυαλό μου δεν μπορεί να καταλάβει και να διανοηθεί τη συνείδηση αυτών των τεράτων που αμαυρώνουν τα όνειρα του κάθε παιδιού… αλλά όχι μόνο παιδιού, του κάθε ανθρώπου που έρχεται αντιμέτωπος με την κακοποίηση για χάρη των ονείρων του. Ως εδώ. Τέλος”.

epirusblog.gr
5 of 5
Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη για τις καταγγελίες στο θέατρο: “Αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκα”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8823453284885687269
Σχόλια
item