Φωτεινή Πετρογιάννη: Πώς ανακάλυψε το πρόβλημα υγείας της και πως αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να μην κάνει παιδιά

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε η Φωτεινή Πετρογιάννη. Η δημοσιογράφος που φέτος βρίσκεται στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως βρίσκεται 18 χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας, ενώ επιθυμία της είναι κάποια στιγμή να παντρέψει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει καθώς και το πως βιώνει η ίδια το ενδεχόμενο να μην καταφέρει να κάνει παιδιά.

“Έχω ενδομητρίωση και από πολύ σχετικά μικρή ηλικία, στα 27 περίπου που έκανα το πρώτο μου χειρουργείο ήξερα ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην κάνω παιδί.

 Δεν είναι απόλυτο. Ο γιατρός μου, μου είπε πως είναι καλό μέχρι τα 31 να έχω κάνει ένα παιδάκι. 

Στην αρχή η αλήθεια είναι ότι πιέστηκα και είπα “πρέπει να κάνω παιδί στα 31″ αλλά μετά είπα ότι δε γίνεται να πιεστείς και να κάνεις κάτι για το οποίο δεν είσαι έτοιμη. 

Δε μου αρέσει να ακούω γυναίκες σήμερα, να θεωρούν ότι γυναίκες που δεν έχουν παιδιά είναι κάτι λιγότερο. 

Γιατί εγώ να συνειδητοποιήσω ότι δε μπορώ και να πρέπει να πιστέψω ότι δε θα είμαι ολόκληρη, δε θα είμαι γεμάτη, δε θα είμαι γυναίκα; Όχι… To πρώτο μου χειρουργείο το βίωσα πολύ άσχημα… ¨” είπε και εξήγησε πως ανακάλυψε το πρόβλημά της.

“Μου έγινε συνήθεια, είναι κάτι που φεύγει και ξανάρχεται. Πρέπει να ζω με αυτό” ανέφερε στο τέλος η Φωτεινή Πετρογιάννη.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Φωτεινή Πετρογιάννη: Πώς ανακάλυψε το πρόβλημα υγείας της και πως αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να μην κάνει παιδιά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8284014305651456288
item