Ζενεβιέβ Μαζαρί: Νοικοκυρά σε απόγνωση – Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το φαγητό των παιδιών της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι πολύ ενεργή στο Instagram, αφού της αρέσει να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της και να μοιράζεται μαζί τους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Εν μέσω καραντίνας ο χρόνος στο σπίτι είναι περισσότερος και έτσι η γνωστή creative director δημοσιεύει  τακτικά στο προφίλ της φωτογραφίες από τα αγαπημένα σημεία του χώρου της. 

Αυτή τη φορά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί πόζαρε στην εντυπωσιακή minimal κουζίνα της και αποφάσισε να μας αποκαλύψει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη διατροφή των παιδιών της.

Ειδικότερα, η ίδια ανέφερε ότι τα παιδιά της έχουν μεγάλη αδυναμία στα αυγά με αποτέλεσμα να τα τρώνε μαγειρεμένα με διάφορους τρόπους και να μην προτιμούν άλλα φαγητά. Μάλιστα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν δίστασε να αναρωτηθεί χιουμοριστικά τι λάθος έχει κάνει και να επικαλεστεί το MasterChef.

“Ημερολόγιο κουζίνας: ερώτηση εσείς έχετε παιδιά που τρώνε κάτι άλλο εκτός από αυγά μάτια, αυγά ομελέτα, αυγά scrambled, αυγά μάντολεεεεεες ή μόνο τα δικά μου; Τι λάθος έχω κάνει το @masterchefgr  μου;”, σημείωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

Δες τη φωτογραφία:

epirusblog.gr
5 of 5
Ζενεβιέβ Μαζαρί: Νοικοκυρά σε απόγνωση – Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το φαγητό των παιδιών της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7660429352441386233
item