Άγριες Μέλισσες: Αγνώριστη η Ουρανία! Δες την για πρώτη φορά με έντονο μακιγιάζ και θα σαστίσεις! Άγριες Μέλισσες: Αγνώριστη η Ουρανία! Δες την για πρώτη φορά με έντονο μακιγιάζ και θα σαστίσεις! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άγριες Μέλισσες: Αγνώριστη η Ουρανία! Δες την για πρώτη φορά με έντονο μακιγιάζ και θα σαστίσεις!

Άγριες Μέλισσες: Κούκλα η Ουρανία και έτσι όπως δεν την έχεις ξαναδεί.

Μπορεί καθημερινά στη δραματική σειρά του Ant1 να την απολαμβάνουμε με το κλασσικό στιλ της εποχής τόσο στο ντύσιμο όσο και στο make up της, ωστόσο αυτή τη φορά τρομάξαμε να την αναγνωρίζουμε.

Την έκπληξη μας έκανε η συμπρωταγωνίστριά της, η Αγορίτσα.

Σε μια πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Μαρία Αντουλινάκη στο Instagram, είδαμε την Αμαλία Καβάλη, να ποζάρει στο πλευρό της και σαστίσαμε.

«Με την Coco Chanel του Διαφανίου #cocochanel #Ουρανία #αγορίτσα #Αγριεςμελισσες🐝 #διαφανι», έγραψε η ηθοποιός. Όπως κι εσύ θα δεις για πρώτη φορά απαθανατίστηκε με έντονο μακιγιάζ, μαύρο eyeliner και κατακόκκινο κραγιόν. Πραγματικά άλλος άνθρωπος.

Πάντα είναι υπέροχη αφού διαθέτει πολύ όμορφα χαρακτηριστικά αλλά αυτή τη φορά ακόμη πιο γοητευτική και από τις περιπτώσεις που όντως ένα έντονο μακιγιάζ, την έχει αλλάξει εντελώς, τόσο που χρειαστήκαμε μερικά λεπτά μέχρι να διαπιστώσουμε πως πρόκειται για την τηλεοπτική «Ουρανία».

Δες την στη gallery

epirusblog.gr
5 of 5
Άγριες Μέλισσες: Αγνώριστη η Ουρανία! Δες την για πρώτη φορά με έντονο μακιγιάζ και θα σαστίσεις!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3483263230891696183
Σχόλια
item