Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Αυτό με τον Σπύρο, ήταν γρήγορο και κεραυνοβόλο – Όταν γνωριστούμε θα συντονιστούμε ακόμα περισσότερο” Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Αυτό με τον Σπύρο, ήταν γρήγορο και κεραυνοβόλο – Όταν γνωριστούμε θα συντονιστούμε ακόμα περισσότερο” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Αυτό με τον Σπύρο, ήταν γρήγορο και κεραυνοβόλο – Όταν γνωριστούμε θα συντονιστούμε ακόμα περισσότερο”

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν σήμερα καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι! 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο Voice, την στασιμότητα που βιώνουν οι καλλιτέχνες λόγω της πανδημίας αλλά και για τον γάμο της με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου!

Για το “Τhe Voice: “Για μένα η τηλεόραση είναι εντελώς ένας άλλο κόσμος. Είναι πολύ μεγάλη έκθεση, είχα πολύ αγωνία. 

Ευτυχώς με βοήθησαν και ο Σάκης και ο Πάνος και η Έλενα. Φέτος είμαι πολύ πιο ήσυχη. Με όλη αυτή τη στασιμότητα στο δημιουργία μας, το Voice ήταν ένα δώρο”.

Για το γάμο της με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου: “Ήταν πολύ όμορφα και για μένα και για όλους. Ήταν πολύ τονωτικό μέσα σε όλη αυτή την απομόνωση. 

Το ότι σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε ο άνθρωπος που μπορεί να υπάρξει δίπλα μου και να υπάρξω και γω σ αυτόν, μας τόνωσε πολύ! 

Ήταν όλο πολύ γρήγορο και κεραυνοβόλο. Αλλά ταιριάζει και σε μένα και στον Σπύρο. Και γω και ο Σπύρος δεν είμαστε 23 χρονών, ήμασταν συνειδητοί και οι δυο. Είμαστε συντονισμένοι και όταν γνωριστούμε, θα συντονιστούμε ακόμα περισσότερο”!epirusblog.gr
5 of 5
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Αυτό με τον Σπύρο, ήταν γρήγορο και κεραυνοβόλο – Όταν γνωριστούμε θα συντονιστούμε ακόμα περισσότερο”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 486908026696091276
Σχόλια
item